Pensii private

Îți vezi pensia privată Pilon 2 sau Pilon 3 de la BCR Pensii direct în George.

Pensii Private

Îți vezi pensia privată Pilon 2 sau Pilon 3 de la BCR Pensii direct în George.

  • O pensie privată te poate ajuta să-ți completezi veniturile la bătrânețe. Atunci, pensia privată ar putea fi buzunarul suplimentar din care îți poți achita vacanțele, serviciile medicale, cheltuielile casei, cadourile nepoților și alte necesități.
     
  • În plus, cu opțiunea de Vizualizare Pensii Private din George* și contul online gratuit 24 Pensie, știi mereu ce fac banii tăi de pensie privată.
     
  • De acum, poți primi scrisoarea de informare anuală, exclusiv prin email. Astfel, te bucuri de acces rapid, mai sigur și mai comod, la cele mai importante informații despre pensia ta privată Pilon 2 și /sau Pilon 3 de la BCR Pensii, S.A.F.P.P. SA. Completează acum formularul aici.

* Opțiune gratuită, valabilă doar pentru participanții la fondurile de pensii private administrate de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A. (www.pensiibcr.ro) care sunt și clienți BCR - posesori de aplicație George.

Pensia facultativă Pilonul III

Gândește-te astăzi ce poți face pentru un viitor mai bun
și alege pensia facultativă garantată BCR PLUS

O PENSIE GARANTATĂ
Garantăm că suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin
suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare*

AVANTAJ FISCAL
Contribuțiile la pensia facultativă de până la 400 Eur / an sunt deduse din baza de calcul a impozitului pe venitul din salarii 

Pensia obligatorie Pilonul II

Digitalizează-ți pensia privată