București, 8 iunie 2022 – Banca Comercială Română majorează până la 4,2% dobânzile pentru depozitele la termen în lei deschise digital, pentru persoane fizice.

BCR își propune astfel să susțină clienții în înțelegerea importanței procesului de economisire pentru dezvoltarea unui viitor inteligent financiar. Oferta vine să răsplătească loialitatea clienților BCR prin acordarea unui bonus de dobândă pentru toți cei care aleg să încaseze venitul (salariul sau pensia) într-un cont BCR, prin deschiderea unui depozit prin George - platforma BCR de Internet Banking sau Mobile Banking.

Procesul este foarte simplu, 100% digital: în doar câteva secunde clienții BCR pot deschide depozitul în George și beneficiază imediat de dobânda bonificată. Cei care nu sunt clienți BCR își pot deschide, în câteva minute, un cont George la www.bcr.ro sau pot fi asistați în deschiderea unui cont într-una dintre sucursalele BCR. Oferta se aplică depozitelor nou deschise în George și celor care se prelungesc în perioada 3 iunie-30 septembrie 2022.

Noile dobânzi la depozitele în lei, deshise prin George, pentru persoane fizice:

  • Depozit pe 3 luni:

o   2,50% pentru clienții care încasează venitul la BCR

o   1,20% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

  • Depozit pe 6 luni:

o   4% pentru clienții care încasează venitul la BCR

o   2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

  • Depozit pe 12 luni:

o   4% pentru clienții care încasează venitul la BCR

o   2,70% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

  • Depozit Maxiplus 24 luni:

o   4,20% pentru clienții care încasează venitul la BCR

o   2,90% pentru clienții care nu încasează venitul în cont BCR

Banca a crescut, de asemenea, dobânda la contul de economii Maxicont în lei la 0,75%/an.

Suma minimă pentru constituirea unui depozit este de 500 de lei. Ofertele de dobânzi pot fi consultate pe site-ul BCR, secțiunea: depozite la termen.

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 323 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.700 de echipamente, aproximativ 11.400 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

*  *

BCR - Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:catalin.ionita@bcr.ro telefon: 0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

Telefon: *2227, apelabil gratuit din toate reţelele naţionale