Înapoi

Cum îmi deschid contul George?

Este atât de comod și de simplu să îți deschizi un cont George 100% online, potrivit pentru nevoile tale. Urmează pașii de mai jos și vei avea contul în mai puțin de 10 minute.

 

1) Click aici Vreau George, vei ajunge la ecranul de înregistrare; 

2) Completează informațiile de deschidere cont George 100% online. Avem nevoie de câteva date despre veniturile tale și cum intenționezi să utilizezi contul. Nu te îngrijora, nu există răspunsuri greșite.

3) Vom verifica identitatea ta, din motive de securitate. Pentru aceasta vei avea un apel video cu un specialist George. Vei fi contactat în câteva minute.

4) Primești contractul prin email și îl semnezi electronic. Și atât, contul George 100% onlne este gata de utilizare. 

 

Câteva cuvinte despre George

Vrem ca totul să fie cât mai comod pentru ține. De aceea, după crearea contului online, ținem legătura pe mail / telefonic și îți trimitem cardul pe care l-ai ales, la orice adresă din România. Nu-ți face griji, PIN-ul îl vei seta rapid prin SMS și în condiții de deplină siguranță.

Îți vom trimite și instrucțiunile de utilizare a contului, tot pe email, deși suntem siguri că te vei descurca perfect și fără ele. Poți gestiona contul George rapid, simplu, în orice moment îți dorești, prin aplicația George

Sau poți vizita site-ul bcr.ro, unde explicăm și detaliem toate funcțiile George și cum să te bucuri de contul tău online cât mai eficient. Descoperă un internet banking inteligent, de încredere și care te ajută oricând ai nevoie: aplică pentru credit, descoperit de cont, alege o asigurare online, creează un depozit la termen sau un cont de economii. Poți deschide chiar și un cont curent în valută. Mai mult decât atât, George are ZERO comision de creare și administrare cont (vezi toate condițiile) și îți aduce multiple beneficii.