Internet Banking de la BCR,
cu tot ce ai nevoie,
într-un singur loc.

Lasă-l pe George să te ajute.
Internet Banking de la BCR, cu tot ce ai nevoie, într-un singur loc.

Lasă-l pe George să te ajute.

Nimic legat de George nu e întâmplător.
Nici măcar numele.

Acum 100 de ani, în lumea aviației a fost făcut un pas important cu ajutorul unei inovații numite George: primul autopilot. Acum George este simbolul inovației. George e creat pentru a fi mai mult decât un Internet Banking, este un nou mod de a interacționa cu banca de la distanță.

Vreau să știu mai multe despre George

George - primul internet banking inteligent

INTELIGENT

George ține minte IBAN-uri și transferuri. Cauți tranzacții online, intuitiv, după nume sau un comerciant și George găsește imediat, exact ca un motor de căutare.

George - personalizare profil, online

PERSONAL

George e ca tine, așa că poți să ți-l personalizezi cum îți place, de la poza de profil la culori noi, imagini de fundal și nume speciale pentru conturile tale.

George - 100% online banking

SIMPLU

De ce să fie complicat când poate fi simplu? Faci toate plățile online, rapid și într-un singur formular, pentru că George ține minte destinatarii transferurilor și completează totul automat.

Magazinul George, 100% online

UNIC

Poți deschide un cont online în alte valute sau depozite în RON, să-ți iei credit de nevoi personale, credite de refinantare sau să reînoiești orice card BCR; ai acces rapid și faci totul online, din secțiunea Magazinul George.

George combină designul și tehnologia într-o experiență bancară digitală care îți simplifică și îmbunătățește viața financiară.
Cu George ai control total, 100% online, asupra conturilor, bugetelor și cheltuielilor tale și libertate să iei cele mai bune decizii financiare.

George - internet banking BCR - transfer online, plati online, plati instant online

Transferuri online, intuitive și mai rapide

Cu George nu trebuie să mai completezi un IBAN niciodată. George ține minte destinatarii transferurilor tale și completează automat datele direct din agenda de contacte. Acum e mai simplu transferi bani din contul tău George.

Experimentează plata instant cu George, 100% online

Banii tăi ajung instant din George nu numai către orice cont BCR ci și către orice cont deschis la una dintre băncile participante la sistemul de Plăți Instant. 

Search (tu cauți, George găsește)

Orice tranzacție te interesează, George o găsește la fel de simplu ca o căutare pe Internet. Cauți în lista ta de operațiuni curente după nume, sumă sau chiar după #hashtag. Faci totul 100% online.

George - internet banking BCR - cautare tranzactii online

Wallpaper
(George iubește design-ul)

Și banking-ul poate fi colorat. Sau simplu, strălucitor, floral sau grafic. Poți să alegi din numeroasele opțiuni de wallpaper și să-i dai lui George o față noua în fiecare zi.

George - internet banking BCR - design
George - internet banking BCR - personalizare

Acasă (ești pretențios, George e flexibil)

Viața ta financiară poate să arate exact cum vrei tu. Vrei să vezi liste sau boxuri? Alb sau albastru? Mari sau mici? Găsești totul mai ușor când e aranjat cum vrei tu, pe pagina principală.

Magazinul George 

George e așa cum vrei tu să fie. De aceea, dacă vrei să deschizi un cont rapid în alte valute sau depozite în RON, să-ți iei credit, să refinanțezi sau să reînoiești orice card BCR, faci totul 100% online, din secțiunea Magazinul George din aplicație. 

Magazinul George - internet banking BCR -  deschidere de cont online, depozit online
George - internet banking - asistent financiar online

Asistentul Financiar

Sau cel mai inteligent mod de a avea grijă de banii tăi. Poți să ai o previziune a cheltuielilor tale lunare, să-ți setezi bugete și să afli din timp câți bani mai poți cheltui luna aceasta fără să rămâi fără bani. Și mult mai mult de-atât.

Cât plătesc?

George - internet banking BCR - zero comisioane

Zero comisioane pentru:

  • Serviciul George vândut cu eToken
  • Transfer între conturile proprii
  • Transfer către alte conturi BCR
  • Plată facturi către furnizorii care au convenție încheiata cu banca
  • Deschidere conturi de economii și depozite la termen
  • Schimb valutar
  • Deschidere de conturi curente în alte valute

Cum mă conectez?

1

Accesează george.bcr.ro

2

Conectează-te completând numele de utilizator primit de la bancă sau utilizându-l pe cel definit de tine drept "alias".

3

Generează un cod unic de autentificare cu ajutorul aplicației eToken BCR sau, după caz, folosind dispozitivul Token și completează-l în câmpul dedicat

Ți-ai uitat numele de utilizator  cu care te autentifici în George? 
Recuperează-l aici.

Te-ar mai putea interesa și: