Banking cu tot ce ai
nevoie, într-un singur loc.

Lasă-l pe George să te ajute.

Banking cu tot ce ai nevoie, într-un singur loc.

Lasă-l pe George să te ajute.

Nimic legat de George nu e întâmplător.
Nici măcar numele.

Acum 100 de ani, în lumea aviației a fost făcut un pas important cu ajutorul unei inovații numite George: primul autopilot. Acum George este simbolul inovației. George e creat pentru a fi mai mult decât un Internet Banking, este un nou mod de a interacționa cu banca de la distanță.

Vreau să știu mai multe despre George

INTELIGENT

George ține minte IBAN-uri și transferuri. Cauți tranzacții intuitiv, după nume sau un comerciant și George găsește imediat, exact ca un motor de căutare.

PERSONAL

George e ca tine, așa că poți să ți-l personalizezi cum îți place, de la poza de profil la culori noi, imagini de fundal și nume speciale pentru conturile tale.

SIMPLU

De ce să fie complicat când poate fi simplu? Faci toate plățile rapid și într-un singur formular, pentru că George ține minte destinatarii transferurilor și completează totul automat.

UNIC

Oferă posibilitatea de activare extraopțiuni și deschidere de noi produse din George Store.

George combină designul și tehnologia într-o experiență bancară digitală care îți simplifică și îmbunătățește viața financiară. Cu George ai control total asupra conturilor, bugetelor și cheltuielilor tale și libertate să iei cele mai bune decizii financiare.

George - primul internet banking inteligent

Transferuri intuitive și mai rapide

Cu George nu trebuie să mai completezi un IBAN niciodată. George ține minte destinatarii transferurilor tale și completează automat datele direct din agenda de contacte.

Experimentează plata instant cu George

Banii tăi ajung instant din George nu numai către orice cont BCR ci și către orice cont deschis la una dintre băncile participante la sistemul de Plăți Instant. 

Search (tu cauți, George găsește)

Orice tranzacție te interesează, George o găsește la fel de simplu ca o căutare pe internet. După nume, sumă sau chiar după #hashtag.

George - primul internet banking inteligent

Wallpaper
(George iubește design-ul)

Și banking-ul poate fi colorat. Sau simplu, strălucitor, floral sau grafic. Poți să alegi din numeroasele opțiuni de wallpaper și să-i dai lui George o față noua în fiecare zi.

George - primul internet banking inteligent
George - primul internet banking inteligent

Acasa (ești pretențios, George e flexibil)

Viața ta financiară poate să arate exact cum vrei tu. Vrei să vezi liste sau boxuri? Alb sau albastru? Mari sau mici? Găsești totul mai ușor când e aranjat cum vrei tu, pe pagina principală.

George Store

George e așa cum vrei tu să fie. De aceea, în George Store găsești extraopțiuni practice care te ajută să-ți gestionezi comportamentul financiar până în cele mai mici detalii.

George - primul internet banking inteligent
George - primul internet banking inteligent

Asistentul Financiar

Sau cel mai inteligent mod de a avea grijă de banii tăi. Poți să ai o previziune a cheltuielilor tale lunare, să-ți setezi bugete și să afli din timp câți bani mai poți cheltui luna aceasta fără să rămâi fără bani. Și mult mai mult de-atât.

Cât plătesc?

George - primul internet banking inteligent

Zero comisioane pentru:

  • Serviciul George vândut cu eToken
  • Transfer între conturile proprii
  • Transfer către alte conturi BCR
  • Plată facturi către furnizorii care au convenție încheiata cu banca
  • Deschidere conturi de economii și depozite la termen
  • Schimb valutar
  • Deschidere de conturi curente în alte valute

Cum mă conectez?

1

Accesează george.bcr.ro

2

Conectează-te completând numele de utilizator primit de la bancă sau utilizându-l pe cel definit de tine drept "alias".

3

Generează un cod unic de autentificare cu ajutorul aplicației eToken BCR sau, după caz, folosind dispozitivul Token și completează-l în câmpul dedicat

Te-ar mai putea interesa și:

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă