Fonduri de investiții

Fonduri de Investiții – program Capital Plan

Capital Plan este un program flexibil prin care poți investi lunar prin semnarea unui contract de servicii de investiții financiare și debitarea automată a contului curent deschis la BCR.
Prin programul Capital Plan îți construiești siguranța și independența financiară în timp, puțin câte puțin.


Principalele beneficii:

 Îți poți construi planul de viitor pentru visurile tale (studii, avans pentru achiziții importante, vacanță, etc)
Poți atinge confortul financiar la pensie

 

ACCESIBILITATE
investești recurent sume mici

FLEXIBILITATE
 tu stabilești  fondul / fondurile de investiții,  suma investită, ziua debitării, valabilitatea programului (data de început/ data de sfârșit)

DISCIPLINĂ
investițiile recurente te ajută să investești disciplinat pe termen scurt, mediu, sau lung, în funcție de obiectivele tale

Investește în viitorul tău!

*Acest material are caracter pur informatie si NU reprezinta o recomandare pentru produse de investitii in instrumente financiare sau o oferta pentru a contracta produsele sau serviciile de investitii financiare la care acest material se refera.

Pentru subscrierea de unitati de fond prin intermediul BCR este necesar sa semnezi un contract de prestari servicii de investitii financiare cu Banca.

BCR nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la randamentele portofoliului de instrumente.

SAI Erste Asset Management SA

Erste Asset Management administrează un capital de peste 5 miliarde de lei, în fonduri de investiţii Romanesti deschise oricărei persoane. Echipa Erste AM, compusă exclusiv din experți români de anvergură, este membră Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est.

Erste Asset Management GmbH

Erste Asset Management GmbH este o companie internațională de gestionare a activelor, cu o poziție puternică în Europa Centrală și de Est. ERSTE ofera clienților o gamă largă de fonduri de investiții de înaltă calitate și soluții de gestionare a activelor.