Ce primesc?

FLEXIBILITATE
 Tu stabilești fondul şi 
suma lunară pe care dorești să o investești, ziua din lună în care dorești să investești (de exemplu poate fi ziua în care îți încasezi salariul) și valabilitatea programului (pe ce perioadă dorești să investești lunar).

DIVERSITATE
Tot prin Capital Plan îți poți diversifica portofoliul în vederea reducerii riscului investițional. Poți deschide mai multe programe Capital Plan pe fonduri diferite și, astfel, îți poți construi propriul portofoliu investițional diversificat.

PROFESIONALISM
Fondurile mutuale de investiții pe care le poți accesa prin intermediul serviciului Capital Plan sunt administrate de profesioniștii din cadrul societății de administrare a investitițiilor SAI EAM

Vreau să ştiu mai mult

Să investeşti e mai uşor decât credeai. Oportunităţile vin şi trec, dar perseverenţa este cea care ne ajută să depăşim fiecare obstacol şi să continuăm să ne urmăm visul. Şi nu-i nimic mai disciplinat decât un plan de investiţii lunare Capital Plan.

 • Prin Capital Plan investeşti automat o parte din veniturile lunare într-unul sau mai multe fonduri mutuale pe termen scurt, mediu sau lung, în funcție de nevoile şi obiectivele tale: studii, avans pentru achiziții importante, vacanță, atingerea confortului financiar la pensie. Iar în cazul în care nevoile sau obiectivele tale se schimbă, ai posibilitatea să modifici oricând serviciul Capital Plan.
 • Poți activa serviciul Capital Plan pe unul sau mai multe fonduri administrate la nivel local de către Erste Asset Management România 
 • Suma minimă pentru activarea serviciului Capital Plan este 100 RON/20 EUR
 • Tot ce trebuie să faci este să mergi într-o unitate BCR şi să alegi: un fond mutual în care vrei să investeşti lunar, o sumă de investit şi o dată de subscriere, iar lună de lună, această sumă va fi investită automat în fondul ales. 

Important!

(1) Acest material are caracter pur informativ şi NU reprezintă o recomandare pentru produse de investiţii în instrumente financiare sau o ofertă pentru a contracta produsele sau serviciile de investiţii financiare la care acest material se referă.

(2) Pentru subscrierea de unităti de fond prin intermediul BCR este necesar să semnezi un contract de prestări servicii de investiţii financiare cu Banca.

(3) BCR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la randamentele portofoliului de instrumente.

(4) Fondurile mutuale nu sunt produse de economisire, produse bancare şi nici investiții directe la bursă.

(5) Performanţa anterioară a fondurilor mutuale nu reprezintă o garanţie în ceea ce priveşte performanţa lor viitoare. Citește prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi.

În ce fonduri pot să investesc şi cât plătesc?

 • Iată câteva exemple de fonduri mutuale de investiții pe care îți poți activa serviciul Capital Plan:
 • Activarea, modificarea şi anularea programului Capital Plan sunt gratuite.
 • După activarea serviciului Capital Plan poți modifica oricând fără costuri suplimentare, următoarele caracteristici: contul current debitat periodic, suma investită, data de debitare, data de încetare a contractului.
 • Comisionul de subscriere va fi reținut pentru fiecare subscriere lunară.
 • Subscrierile lunare se înregistrează automat și în ordine cronologică dacă soldul contului curent acoperă, la data plății, suma pe care ai stabilit-o pentru investiția recurentă. Nu se vor efectua plăți sau subscrieri parțiale.
 • Informații complete despre fondurile mutuale administrate de SAI ERSTE Asset Management găseşti pe www.erste-am.ro. Momentan poți activa serviciul Capital Plan doar pe fondurile mutuale administrate la nivel local de către Erste Asset Management România.

Documente necesare

 • Document de identitate 
 • Contract prestări de servicii de investiții financiare activ pe numele investitorului
 • Efectuarea unei subscrieri de minim o unitate in fondul respectiv
 • Semnarea Formularului de subscriere periodică pentru fondul respectiv

Cum deschid Capital Plan?

Dacă ești deja client BCR, îți programezi vizita la bancă și vii cu documentul de identitate într-o unitate BCR, pentru:

 • Semnarea contractului de prestări servicii de investiții financiare
 • Efectuarea unei subscrieri inițiale în fondul/fondurile în care dorești să investești periodic
 • Activarea serviciului Capital Plan (sau poți activa serviciul apelând numerele menționate în Contractul de prestări de servicii de investiții financiare activ)


Dacă nu ești client, îți deschizi un cont George 100% online de acasă 

Vreau George 

Vreau mai multe detalii despre Capital Plan

Întrebă-ţi reprezentantul BCR despre serviciul Capital Plan sau lasă-ne cateva date despre tine și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre cum poţi să investești în viitorul tău

*Camp obligatoriu

Te-ar mai putea interesa şi