Refinanțare Credit Online

E mai inteligent să alegi creditul online George
care te scapă de drumuri la bancă și de comisioane.


Refinanțare Credit Online

E mai inteligent să alegi creditul online George
care te scapă de drumuri la bancă și de comisioane.

Ce poți face în maximum 10 minute?
Deschizi aplicația George și obții instant un credit online rapid, direct de pe telefon. 

Beneficii Împrumut Rapid BCR

Acum te bucuri mai ușor de experiențele la care ai visat mereu, accesând un credit online sau prin refinanțare credit de la alte bănci cu o dobândă avantajoasă. Faci totul 100% online și poți avea pe loc până la 130.000 RON. Iar ratele fixe în lei, dobânda calculată și zero comisioane* vin și ele la pachet cu George Credit Online Rapid.

Poți opta pentru o perioadă de acordare între 1-60 de luni, care poate ajunge la maxim 120 de luni dacă refinanțezi doar credite acordate înainte de 8 iulie 2020.

*Comision de analiză dosar și administrare credit

Ai rate fixe și reduceri la dobândă, când optezi pentru: asigurare, salariu sau pensie încasate la BCR și refinanțare credit de la alte bănci

Ai pe loc până la 130.000 LEI

Faci totul online, fără drumuri la bancă

Ai zero comisioane (analiză și administrare credit)

Dobândă fixă de la 7,79%** (pentru refinanțare de la alte bănci cu opțiuni de asigurare și salariul la BCR) pâna la 18,29% (fara optiuni de asigurare si salariu la BCR)

**Dobânda este fixă și este cuprinsă între 7,79% (include reducerea pentru asigurare și reducerea pentru refinanțarea de la alte bănci, împreună cu încasarea venitului în cont la BCR) și 18,29%/an (DAE de la 8,61% la 19,90%) și diferă în funcție de mai multe variabile utilizate în analiza cererii de credit, istoricul relației cu banca, venitul realizat, vechimea locului de munca, ratele în derulare și comportamentul de plată, sumă, perioada creditului, etc. De exemplu, la o dobândă fixă de 9,79%/an, pentru un credit de nevoi personale de 30.000 lei, pe 5 ani, dacă refinantezi un credit de la alta banca si vii cu salariul la noi: Rată fixă: 634 lei/lună; Zero comision de analiză și administrare credit; Valoare totală plătibilă: 38.059 lei; DAE = 10,24%. În cazul în care nu (mai) încasezi venitul în cont, pentru același credit: dobânda fixă 11,29%/an; Rată fixă: 657 lei/lună; Zero comision de analiză și administrare credit; Sumă totală de rambursat: 39.397 lei; DAE = 11,89%. Cost lunar asigurare (se adaugă opțional la rata lunară): 42 lei.

Descarcă aplicația George și iți iei creditul rapid din George Store

În caz că încă nu l-ai cunoscut pe George, îl poți descărca din App Store sau Google Play.

Apoi, direct din aplicație, mergi în George Store și alegi suma pe care vrei să o împrumuți. Simplu și rapid, îți  primești creditul online în mai puțin de 10 minute.

Cu George poți să îți refinantezi un credit existent și să primești bani în plus

Poți să îți alegi un credit nou de nevoi personale sau poți să îți refinantezi creditele existente la alte bănci.
Acum totul este mult mai simplu să îți faci un credit de refinanțare, direct din magazinul George.

George: Credit Online Rapid și Simplu la nevoie se cunoaște.

Ai nevoie de un împrumut online rapid sau de o refinanțare credit? George este soluția noastră pentru tine! Îți punem la dispoziție un credit online rapid pentru ca dorințele tale să devină realitate.

Configurează creditul tău doar prin câteva atingeri pe ecran și primești împrumutul online. Alegi simplu și rapid  suma pe care vrei să o împrumuți și perioada de creditare. Dacă alegi să îți încasezi salariul la BCR și îți refinanțezi creditele de la alte bănci, te bucuri de o reducere la dobândă de 1,5 %; în plus, dacă îți asiguri creditul primești extra reducere la dobândă de 0.5%.

 

Calculator credite

 

 

 

George e un exemplu.
Uite și un exemplu de calcul.

Să zicem că valoarea creditului pe care vrei să o împrumuți este 30.000 de lei pentru a face mai multe decât ți-ai imaginat. Vii cu salariul la BCR, îți alegi asigurare la noi și iată cum ar arăta creditul tău pe 5 ani

 

Condiții de eligibilitate

Condiții de eligibilitate pentru creditul George 100% online

Să ai veniturile din salarii raportate la ANAF sau încasate în cont la BCR, fie venituri din pensie reportate la ANAF

Să nu ai restanțe curente, inclusiv popriri

Să nu fi înregistrat restanțe semnificative la credite, în trecut 

Să ai vârsta între 18 și până la 65 de ani la finalizarea creditului dacă ești salariat sau pâna la 70 de ani daca ești pensionar

Condiții de eligibilitate pentru creditele acordate în sucursală

Veniturile tale nu sunt raportate la ANAF sau încasate în cont la BCR sau pur și simplu vrei un credit mai mare și poți aduce un coplătitor? Te așteptăm în unitate cu următoarele documente:

  • Adeverința de salariu (doar dacă clienții nu încasează salariul în cont la BCR)
  • Talon de pensie recent sau extras de cont curent (doar dacă pensia nu se încasează în cont la BCR)
  • Decizia de pensionare definitivă

Vreau credit rapid 100% online

Descarcă George din App Store, Google Play sau AppGallery

 

Vrei sa fii contactat de un consilier?

*Câmp obligatoriu

Nu uita să îți programezi întâlnirea în agenția preferată!