Creditul de nevoi personale DIVERS

Vino cu salariul la BCR, refinanțează-ți creditele de la alte bănci și profită de oferta 2 în 1, limitată* până la 31 august:

 • Credit DIVERS de refinanțare cu dobândă fixă de la 6,99%/an și ZERO comision de analiză și administrare
 • Card de credit BCR – IKEA cu ZERO costuri de emitere și administrare

Dobânda la creditul DIVERS variază între 6,99%/an şi 16,24%/an (DAE de la 7,22% la 17,51%) și este personalizată pentru fiecare client; DAE = 6,25% pentru cardul de credit BCR – IKEA.

Creditul de nevoi personale DIVERS

Vino cu salariul la BCR, refinanțează-ți creditele de la alte bănci și profită de oferta limitată până la 31 august:

 • Credit DIVERS de refinanțare cu dobândă fixă de la 6,99%/an
 • ZERO comision de analiză și administrare credit
 • Zero costuri de emitere și administrare la cardul de credit BCR - IKEA*
 • până la 60 de rate fixe fără dobândă la IKEA, în magazine și online

Dobânda la creditul DIVERS variază între 6,99%/an şi 16,24%/an (DAE de la 7,22% la 17,51%) și este personalizată pentru fiecare client; DAE = 6,25% pentru cardul de credit BCR – IKEA.

Ce primesc?

OFERTE PERSONALIZATE
în funcție de nevoile tale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc.

REDUCERI DE DOBÂNDĂ
dacă vii cu salariul la BCR, refinanțezi creditele de la alte bănci și iei un card de credit BCR-IKEA

CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE
până la 60 de rate fără dobândă la IKEA și până la 12 rate la alți comercianți, în țară și străinătate

PROTECȚIE
prin încheierea la BCR Asigurări de Viață a pachetului de asigurare

APROBARE RAPIDĂ
fără adeverință de salariu prin baza de date ANAF

Vreau să știu mai mult

Și ultimul model de mașină, și prima redecorare a casei? Și petreceri la malul mării, și o mare canapea în living? Și aventuri în jurul lumii, și povești în jurul mesei?

Și credit DIVERS cu dobândă fixă de la 6,99% pe an, și card de credit BCR-IKEA cu zero costuri de emitere și administrare cu până la 60 de rate fixe fără dobândă.

Vino cu salariul la BCR, refinanțează-ți creditele de la alte bănci și profită de oferta limitată* până la 31 august.

*Oferta este valabilă exclusiv pentru clienții care, în perioada 27 Mai – 31 august 2019, iau un credit DIVERS de refinanțare, împreună cu un card de credit BCR - IKEA și vin cu salariul la BCR. 

Dobânda la creditul de nevoi personale variază între 6,99%/an şi 16,24%/an (DAE de la 7,22% la 17,51%) și este personalizată pentru fiecare client în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc. La o dobândă fixă, medie, de 8,99% pe an, exemplu reprezentativ pentru un credit DIVERS în sumă de 20.000 lei, acordat pe 5 ani, pentru refinanțarea la BCR a unui credit de la altă bancă, dacă vii cu salariul la noi: Rată fixă: 416 lei/lună; Zero comision de analiză și administrare credit; Valoare totală plătibilă: 24.905 lei; DAE = 9,37%;

Exemplu reprezentativ pentru cardul de credit BCR-IKEA: DAE = 6,25% pentru un card de credit cu o limită de credit de 5.367 lei, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere de numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 15% fixă; Valoarea ratei lunare: 454 lei; Valoare totală plătibilă: 5.542 lei; Comision anual administrare card: 0 lei; Comision emitere card: 0 lei; Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată. Perioada ofertei: 27 mai – 31 august 2019. Vezi aici detaliile si alte exemple reprezentative de calcul.

Suma maximă pe care o poți primi la Creditul DIVERS este de 110.000 lei și variază in funcție de produsele bancare pe care le deții, precum și de gradul de îndatorare existent la momentul solicitării creditului.

Calculator Credit

Folosește acest calculator de credit si află care va fi rata ta lunară

Acte Necesare

Dacă ai veniturile raportate la ANAF şi încasate în contul curent la BCR:

 • Fară documente de venit (doar semnare Acord de interogare la ANAF)
 • În cazul în care veniturile curente sunt mai mari cu 20% faţă de veniturile din anul anterior, banca va poate solicita documente suplimentare
 • În cazul veniturilor din pensii este necesară prezentarea Deciziei de pensionare definitivă.

Dacă nu ai veniturile raportate la ANAF (salariații MAI, MApn, SRI, SIE, SPP, Poliției comunitare, Jandarmerie, salariații penitenciarelor sau ai altor unități cu caracter special)

Dacă ai venituri din pensie ce nu sunt raportate la ANAF:

 • Talon de pensie recent sau extras de cont curent (doar dacă pensia nu se încasează în cont la BCR)
 • Decizia de pensionare definitivă

BCR admite în calcul şi alte tipuri de venituri: venituri obţinute de client din activităţi independente, alte venituri pe perioadă determinată încasate de persoane fizice (din alte surse), venituri obţinute din contracte individuale de muncă/contracte de îmbarcare ale navigatorilor, alte venituri (rentă viageră, burse doctorale, postdoctorale etc.)

Solicită în orice unitate BCR lista completă a documentelor necesare pentru obţinerea creditului, personalizată în funcţie de destinaţia creditului tău!

Cum obțin Creditul DIVERS?

1

Ne prezinți actele necesare analizei

2

Noi verificăm dacă îndeplinești condițiile pentru suma solicitată

3

Îți furnizăm documentul “Informații standard la nivel European privind creditul pentru consumatori,” semnezi cererea de credit, contractul de credit, precum și certificatul de asigurare

4

Primești banii în aceeasi zi in contul curent, de unde îi poți ridica numerar sau transfera

Vrei un împrumut pentru nevoi personale?

Lasă-ne câteva date despre tine și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

*Câmp obligatoriu

Te-ar mai putea interesa și:

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă