Credite persoane fizice

Ce ai spune dacă planurile tale ar începe să se îndeplinească începând de...acum? La BCR ai parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți transforma în realitate până și acele planuri ce îți par simple vise, accesând un credit de nevoi personale.

În câteva secunde, poți face o simulare credit de nevoi personale, rapid și simplu: alegi suma pe care dorești să o împrumuți, perioada de creditare și afli dacă ești eligibil pentru un astfel de instrument financiar. Tot aici vei putea vedea valoarea creditului și dobânda lunară, în funcție de opțiunea ta de credit de nevoi personale.

Descoperă soluțiile pe care le-am pregătit pentru tine!

Credite persoane fizice George

Ai încredere că poți să faci totul posibil! BCR te susține cu un credit de nevoi personale avantajos, fără ipotecă, ușor de obținut

RATE LUNARE FIXE PE TOATĂ PERIOADA CREDITULUI
dacă vii cu salariul sau pensia la BCR
 

APROBARE RAPIDĂ
fără adeverință de salariu prin baza de date ANAF

PROTECȚIE
prin încheierea la BCR Asigurări de Viață a pachetului de asigurare de viață aferentă creditului

ZERO COMISION 
de analiză și administrare credit

Descoperitul de cont

Știai că dacă vii cu salariul la BCR primești o rezervă de bani pentru cheltuieli neprevăzute?

ACESS 24/7
La operațiuni online prin George

APROBARE RAPIDĂ
în 24h dacă primești salariul sau pensia la BCR

ZERO COMISION
de analiză și administrare lunară

Calculator Credite persoane fizice

Tot mai multe persoane optează pentru credite nevoi personale din dorința de a își satisface diferite dorințe. Dacă vrei să afli estimativ care este suma pe care o poți obține pentru un împrumut, apelează la calculatorul credit nevoi personale BCR aici!

Formular transmitere adrese de închidere

În termen de 30 de zile de la contractarea unui credit de nevoi personale prin care s-au refinanţat unul sau mai multe credite de la alte bănci, este obligatorie prezentarea adreselor de închidere. Acum este mai simplu şi ni le poţi transmite completând următorul formular.