Ce primesc?

CADOU DE CASĂ NOUĂ
CADOU DE CASĂ NOUĂ 7% reducere la Ajusto pentru amenajări. Detalii

APROBARE FINANCIARĂ RAPIDĂ
Afli pe loc, în unitate, exact ce sumă primești de la bancă pentru creditul ipotecar și ai 90 de zile să îți cauți liniștit casa.

REDUCERE DOBÂNDĂ
1 % la încasarea salariului în cont BCR și 0,3 % la alegerea unei variante de protecție oferită de BCR Asigurări de Viață

TIMP CÂȘTIGAT
Trimiți actele casei prin aplicația Casa Mea și faci mai puține drumuri la bancă. În plus, știi în orice moment stadiul dosarului tău de obținerea unui credit imobiliar.

PROTECȚIE ÎN SITUAȚII NEPREVĂZUTE
Închei o asigurare opțională și ești protejat în caz de şomaj, concediu medical prelungit, invaliditate totală şi permanentă.

COSTURI REDUSE CU ASIGURĂRILE OPȚIONALE
Cost lunar de 0,03% (asigurare de viață) și 0,018% (asigurare complexă - pentru şomaj, concediu medical prelungit şi invaliditate totală şi permanentă) se aplică la soldul creditului ipotecar, iar lună de lună vei avea un cost mai redus cu asigurarea.

CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE
până la 60 de rate fără dobândă la IKEA și până la 12 rate la alți comercianți, în țară și străinătate

Vreau să știu mai mult

Alegerile inteligente încep cu mai puţine drumuri la bancă şi se termină cu tine acasă. Prin creditul şi aplicația Casa Mea.

  • Cu mai puține drumuri la bancă, prin aplicația CASA MEA trimiți actele online, știi oricând stadiul dosarului tău, afli instant când ai creditul aprobat și comunici cu noi direct pe chat
  • Credit ipotecar cu dobândă fixă 5 ani de la 6,38%, dacă încasezi salariul în cont la BCR şi cu asigurările opționale de viață şi complexă*. 

Dobândă credit ipotecar:

Poți alege între dobândă variabilă pe toata perioada de creditare sau dobândă fixă în primii 5 sau 10 ani și ulterior variabilă. Află informații complete despre dobânzile și comisioanele aferente acestui tip de credit pentru locuință.

Creditul se acordă pentru achiziția unei locuințe și pentru refinanțare credit ipotecar sau imobiliar preexistent, fie că sunt la BCR sau la altă bancă.

Suma minimă contractată este de 45.000 RON iar suma maximă pe care o poți obține este de până la 85% din valoarea investiției, pe un termen de maxim 30 de ani.

Avansul minim:

  • 25% din valoarea investiției dacă deții în proprietate o locuință; 
  • 15% din valoarea investiției dacă nu deții în proprietate o locuință;
  • 0% avans credit ipotecar în cazul creditelor acordate pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare în derulare
casa-mea

Amenajezi casa cu cardul de credit BCR – IKEA cu până la 60 de rate fără dobândă la IKEA și până la 12 rate la alți comercianți, în țară și străinătate. Află informații complete despre cardul de credit BCR – IKEA.

Aplică pentru creditul CASA MEA de la BCR și îndeplinește-ți cel mai mare vis!

*Exemplu reprezentativ pentru creditul CASA MEA cu dobândă fixă 5 ani ulterior variabilă, dacă încasezi salariul în cont la BCR şi cu asigurările opționale de viață şi complex, calculat pentru un credit de 350.000 lei pe 300 de luni (25 de ani), ZERO comision de analiză și administrare credit, Cost evaluare 470 RON inclusiv TVA (apartament); cost cu asigurările  opționale de viață 0.03% şi complexă 0,018% (calculate lunar la soldul creditului).

Dobândă fixă în primii 5 ani: 6,38%/an fixă în primii 5 ani, ulterior variabilă 4,80%/an (IRCC + 2,15%): Rata în primii 5 ani 2.505 RON, ulterior 2.206 RON; Valoare totală plătibilă: 664.811 RON; DAE = 6,60%. 

În cazul în care nu (mai) încasezi venitul în cont, pentru același credit: Dobânda este fixă în primii 5 ani: 7,38 %/an, ulterior variabilă 5,80%/an (IRCC + 3,15%); Rată fixă în primii 5 ani: 2.727 RON, ulterior 2.414 RON; Valoare totală plătibilă: 728.590 RON; DAE = 7,67%. (IRCC =2,65% valabil până la 30.09.2022).

 

*Exemplu reprezentativ pentru creditul CASA MEA cu dobândă variabilă, dacă încasezi salariul în cont la BCR şi cu asigurările opționale de viață şi complexă, calculat pentru un credit de 350.000 lei pe 300 de luni (25 de ani), ZERO comision de analiză și administrare credit, Cost evaluare 470 RON inclusiv TVA (apartament); cost cu asigurările  opționale de viață 0.03% şi complexă 0,018% (calculate lunar la soldul creditului).

Dobândă variabilă: 4,80 %/an (IRCC + 2,15%): Rata 2.173 RON; Valoare totală plătibilă: 632.764 RON; DAE = 4,93%. 

În cazul în care nu (mai) încasezi venitul în cont, pentru același credit: Dobânda este: 5.80%/an (IRCC + 3,15%); Rata 2.380 RON; Valoare totală plătibilă: 695.815 RON; DAE = 5,99%. (IRCC =2,65% valabil până la 30.09.2022).

Condiții de eligibilitate

Pentru a putea accesa locuința mult dorită, este necesar să îndeplinești următoarele condiții credit ipotecar:

Vârsta minimă: 18 ani
Vârsta maximă: 60 ani / 63 ani / 65 ani / 70 ani*

Venit minim: 1380 lei

Continuitate: 3 luni în cazul clienților cu produse bancare sau 6 luni în cazul clienților noi pe piața bancară / financiar non bancară

Contract de muncă pe perioada nedeterminată sau determinată (dacă se acoperă perioada creditului)

Alte condiții/criterii: fără popriri și fără restanțe

Calculator Credit Imobiliar

Folosește acest calculator de credit si află care va fi rata ta lunară
 

Cât plătesc?

ZERO COSTURI
pentru aplicația CASA MEA

ZERO COMISIOANE
de analiză și administrare credit

DOBÂNDA FIXĂ
în primii 5 sau 10 ani

DOBANDA VARIABILĂ
IRCC* + marja fixă/an

Află informațiile complete despre Dobânzi și Comisioane

*Indicele de referinţă pentru creditele acordate in monedă natională

Aplică acum pentru creditul CASA MEA BCR!

Lasă-ne câteva date despre tine și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

*Câmp obligatoriu

Cum obțin creditul CASA MEA?

1

ANALIZA PRELIMINARĂ Vii la noi, îți facem un calcul și semnezi cererea de credit. Tot acum îți povestim despre aplicația Casa Mea, prin care ne poți trimite, direct de pe telefon, actele necesare pentru analiza dosarului.

2

ANALIZA FINANCIARĂ  Îți analizăm dosarul de credit și îți spunem suma maximă pe care o poți împrumuta. Faci un scurt drum la bancă, semnezi oferta și poți începe să cauți casa mult visată.

3

ANALIZA PROPRIETĂȚII Cu puțin noroc, ai și găsit casa dorită! În această etapă, analizăm actele casei, pe care le poți încarca direct în aplicația Casa Mea, fără să mai vii la bancă. Ce acte? Găsești informații complete tot în aplicație. Tot în această etapă, plătești taxa de evaluare, iar un evaluator membru ANEVAR va evalua locuința pe care dorești s-o aduci în garanție.

4

APROBAREA CREDITULUI  Felicitări, creditul tău a fost aprobat! E timpul să vorbești acum cu notarul despre contractul de vânzare-cumpărare și să vii la noi pentru a semna contractele de credit, garanție și polițele de asigurare. Apoi, soliciți notarului să înscrie ipoteca la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și să îți obțină un extras de Carte Funciară și o încheiere de intabulare a ipotecii pe care le poți încărca direct în aplicație, fiind necesare și băncii.

5

PLATA VÂNZĂTORULUI Stai fără grijă, facem noi plata către vânzator. De acum, ai tot timpul pentru amenajarea casei tale cu cardul de credit BCR – IKEA, cu până la 60 de rate fără dobândă!

Acte Necesare

1. ACTE DE IDENTITATE (în original), pentru tine și ceilalți participanți la credit

2. Acte pe care le poți încărca direct în aplicația Casa Mea, de pe telefon sau  calculator:

2.1. Acte de venit

Dacă ai veniturile raportate la ANAF şi încasate în contul curent la BCR:

  • Fară documente de venit (doar semnare Acord de interogare la ANAF)
  • În cazul în care veniturile curente sunt mai mari cu 20% faţă de veniturile din anul anterior, banca va solicita documente suplimentare
  • În cazul veniturilor din pensii este necesară prezentarea Deciziei de pensionare definitivă.

Daca nu ai veniturile raportate la ANAF (salariații MAI, MApn, SRI, SIE, SPP, Poliție comunitare, Jandarmerie, salariații penitenciarelor sau ai altor unități cu caracter special)

Dacă ai venituri din pensie ce nu sunt raportate la ANAF:

  • Talon de pensie recent sau extras de cont curent
  • Decizia de pensionare definitivă

2.2 ACTE DE PROPRIETATE ale locuinței pe care o vei achiziționa

Descoperă în aplicația Casa Mea lista documentelor necesare, vezi de unde le poți obține și le încarci direct de pe telefon, de îndata ce le ai! Sau solicită în orice unitate BCR lista completă a documentelor necesare pentru obţinerea creditului, personalizată în funcţie de destinaţia creditului tău!

Informații suplimentare

Te-ar mai putea interesa și: