În intervalul vineri, 23 August 2019 între orele 23:00 - 05:30 (durata totală 6 ore și 30 de minute) și duminică, 25 August 2019 între orele 23:00 - 05:30 (durata totală 6 ore și 30 de minute) serviciile de Internet si Mobile Banking și echipamentele multifuncționale din unitațile BCR vor fi offline, pentru lucrări la sistemul informatic. Cardurile, plățile prin POS și ATM-urile vor funcționa normal, fără actualizarea soldurilor. Ne poți găsi 24/24 la ContactCenter BCR - 0800.801.227, din orice retea nationala și la 021.407.42.00, din strainatate.

Upgrade în lumea George

Comandă acum cardul George în doar 10 minute și te bucuri de mai multe lucruri gratis:

  • Retrageri de la orice ATM din lume
  • Transferuri (în lei) prin aplicația George
  • Cont curent atașat cardului*

*) Fără comision de administrare dacă încasezi lunar în acest cont minim 600 lei

Upgrade în lumea George

Ia-ți acum cardul George și ai retrageri gratuite de la orice ATM din lume

În plus, ai și comision 0 pentru administrarea contului George, dacă încasezi lunar în contul George minim 600 lei.

Avem tot ce îţi poate fi de folos

Învață să obții mai mult
de la banii tăi

  • Experții noștri ți-au pregătit un curs de educație financiară la care poți beneficia în fiecare joi, în sucursalele BCR!
  • Mai mult, accesează Școala de Bani și completează chestionarul nostru – acesta îți va spune ce tip de cheltuitor ești și îți va oferi cel mai bun sfat pentru a-ți ține finanțele sub control.
  • Înregistrează-te pe site, completează secțiunea Profil și vei descoperi propriul jurnal financiar, precum și valoarea ta netă și evidența cheltuielilor și a veniturilor!

Locații BCR

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă