Bine ai venit!

Descoperă un loc dedicat ție, cu întrebări și răspunsuri utile legate de tot ce-ți dă bătăi de cap când vine vorba de banking.

Avem tot ce îţi poate fi de folos

Contul Curent BCR

Ce ai face astăzi cu 1 leu, 3 lei, 5 lei? Poţi plăti comisioanele aplicate contului tău curent sau, mai bine, le poţi face mici bucurii celor dragi.

Află mai multe
Cardul Bun de Plată

Cardul Bun de Plată

De ce să aștepți sezonul reducerilor, când poți să te bucuri de ele pe tot parcursul anului și să ai cel mai mare cashback de pe piață: 2% inapoi lunar si 1% inapoi pe an.

Cardul Bun de Plată
Află detaliile
24 Banking

24 Banking

Încearcă soluțiile digitale de la BCR.

Ai acces la serviciile de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking printr-un singur set de credențiale.

24 Banking
Află mai multe
TotalCont

TotalCont

Faci multe operaţiuni cu contul tãu online sau la bancomat? Avem pentru tine pachetul perfect. TotalCont îţi oferã siguranţã şi rapiditate în tranzacţionare, la cel mai bun preţ.

TotalCont
Află mai multe
Pachetul Campus

Pachetul Campus

Printre examene şi zeci de proiecte vrei să te mai şi relaxezi cu prietenii, iar pentru că nu toate distracţiile sunt gratis, ai nevoie de sprijin din partea unei bănci care face banking pe stilul tău. 

Pachetul Campus
Află mai multe
BCR City Card

BCR City Card

Top City Card este un card de reduceri și gratuități oferite instant de partenerii noștri culturali și comerciali. Cardul funcționează la nivel național, în marile orașe din România.

BCR City Card
Află mai multe
Contul de economii

Contul de economii

MAXICONT BCR îţi oferă independenţă şi flexibilitate completă atunci când vine vorba de economiile tale. Nu știi niciodată ce oportunități îți pot ieși în cale.

Contul de economii
Află mai multe
eToken BCR, pentru smartphone-ul tău

eToken BCR

Vrei să efectuezi o tranzacție, dar de cele mai multe ori îți dai seama că nu ai Token-ul la tine? Descarcă acum varianta de token pentru smartphone-ul tău. E mult mai simplu și la fel de sigur!

eToken BCR, pentru smartphone-ul tău
Află despre eToken

Aur de la BCR

Vă oferim posibilitatea de a cumpăra pe loc aur fizic, disponibil sub formă de lingouri bătute sau turnate şi monede de aur pur de diverse mărimi şi gramaje.

Mai multe detalii

Suntem aproape de tine, oriunde ai fi în țară

Cele mai noi informații de presă

BCR plasează România în topul noilor tendințe bancare: "eXperience BCR", un concept care revoluționează experiența clienților într-o agenție bancară

Noul concept de unitate digitală eXperience BCR revoluționează experiența clienților printr-o interacțiune cu tehnologiile bancare într-un model interactiv prietenos și educativ.

Citeşte mai departe

Cristina Varzaru se alătură echipei BCR Banca pentru Locuinţe

Cristina Varzaru se alatură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) în poziţia de Vicepreşedinte, în urma autorizării sale de către BNR. Cristina Varzaru a început colaborarea cu Grupul Erste în anul 2005, unde a avut diverse responsabilităţi fiind implicată în procesul de pregătire a intrării grupului pe piaţa bancară din România.

Citește mai departe

30.000 de clienți BCR au rate reduse

30.000 de clienți au ales să semneze oferta de rate reduse a BCR, proces accelerat de revenirea în țară, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, a unei părți importante de clienți din grupul vizați de oferta BCR. Aproape 1.000 de clienți care locuiesc în străinătate și care au revenit în țară în luna decembrie au acceptat să semneze oferta Scade Rata.

Citește mai departe

BCR a relansat site-ul www.bcr.ro

BCR a lansat noua versiune a website-ului său - www.bcr.ro. Cu un design nou care are la bază unul dintre cele mai avansate sisteme de administrare a conținutului, clienții beneficiază, acum, de o experiență nouă, de un conținut mai simplu, și de o vizibilitate mai mare a produselor.

Citește mai departe
Mobile Banking

Mobile Banking

Ia-ne cu tine oriunde ai fi şi nu vei mai depinde de ghişeu sau de calculator. În plus, toate tranzacțiile te costă cu până la 50% mai puțin decât la ghișeu, unele fiind chiar gratuite.

Mobile Banking
Mai multe detalii
Cardul Bun de Plată Gold

Cardul Bun de Plată Gold

Întotdeauna te simți bine când știi că te poți baza pe niște bani o perioadă îndelungată. Folosești cardul de credit BUN DE PLATĂ acum și gândește-te la ce ai facut cu el mai târziu. În plus, ori de câte ori îl folosești, primești și bani înapoi. Bucură-te de cardul tău!

Cardul Bun de Plată Gold
Vezi mai multe detalii