La BCR avem tot ce îţi poate fi de folos

Acreditați de Comisia Europeană în misiunea noastră de digitalizare a IMM-urilor

Prin intermediul programului Digital Mentors organizat de Comisia Europeană, am acceptat provocarea digitalizării business-urilor la nivel european alături de liderii de piață selectați.

Odată cu rezultatele din perioada aprilie - iunie 2021, ne bucurăm de recunoștința eforturilor noastre sub forma badge-ului Digital Volunteers Pilot primit din partea Coaliției de Abilități și Locuri de Muncă Digitale. 36 de mentori și 58 de participanți au fost înscriși din partea noastră pentru a beneficia de program, iar noi continuăm să implementăm misiunea proiectului în comunitatea BCR.

Descoperă scopul și inițiativele Comisiei Europene în cadrul Coaliției de Abilități și Locuri de Muncă Digitale.Mindfulness financiar: cum să-ți îmbunătățești relația cu banii

Știm că administrarea banilor nu este tot timpul cea mai relaxantă activitate. În acest curs vei învăța să aplici concepte de mindfulness în alegerile financiare pe care le faci, astfel încât cheltuielile și veniturile să nu mai fie o povară în fiecare lună. Ți-am pregătit 21 de lecții memorabile, create împreună cu psihologi talentați și specialiști în domeniul financiar.

Rețea unități și ATM-uri