In intervalul joi, 03 Decembrie 2020, ora 23:30 – vineri, 04 decembrie 2020, ora 1:30 a.m serviciile de NetBanking (Click24 Banking, Touch24Banking, George si George Go) vor fi indisponibile. Durata 2 ore.


Informaţii utile


Tarife și comisioane

Zona SEPA

SEPA reprezintă zona geografică în care va fi posibilă efectuarea de plăţi în euro între orice conturi deschise la bănci din această zonă geografică, cu aceeaşi uşurinţă şi la acelaşi nivel de securitate cu care acest lucru se poate face astăzi în cadrul graniţelor naţionale.

Termeni şi condiţii de afaceri

COT Procesare Persoane juridice şi PFA

Dobânzi depozite

* Depozitele în RON cu dobânda variabilă au fost scoase din oferta băncii începând cu data de 05.11.2009. Cotațiile dobânzilor variabile sunt utilizate în continuare pentru calculul dobânzii depozitelor la termen în sold și pentru stabilirea ratelor de dobânda aferente depozitele colaterale pentru consemnarea garanțiilor gestionarilor în RON. La data de 25.08.2020 procentul de dobânda acordat este 0.10%

Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar

Banca Comercială Română este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, ai căror deponenţi beneficiază de garantarea, prin plata de compensaţii, a depozitelor constituite la acestea, în limita plafonului stabilit periodic de către acesta, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, per deponent per bancă.

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă