Încredere în culori


Încredere în culori

Am pregătit o surpriză pentru cei mici care sunt pasionați de pictură și vor să-și arate talentul cu ajutorul culorilor! Lansăm concursul Încredere în culori, la care îi invităm pe toți copiii din București să participe și să ne prezinte viziunea lor pentru un viitor optimist.

Îi încurajăm pe participanții la concurs să ne arate ce le-a dat încredere lor în ultimul an de pandemie, cum au reușit să treacă mai ușor peste momentele grele cu care ne-am confruntat cu toții și ce le dă încredere și speranță în viitor.

Cele mai bune desene vor fi premiate și reunite în cadrul expoziției Încredere în culori.

Concursul se adresează tuturor școlilor din Bucureșticlasele Pregătitoare, I-IV și V-VIII, iar participanții vor fi împărțiți în trei grupe de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani și 12-15 ani. Înscrierile se desfășoară în perioada 5 mai - 2 iunie și pot fi făcute de către un cadru didactic sau de un părinte.

Premiul cel mai mare pentru fiecare grupă de vârstă va fi un cont de economii BCR în valoare de 1000 RON, iar locurile 2 și 3 vor primi seturi de pictură.

Toate desenele selectate de către juriu vor fi reunite în cadrul expoziției ce va putea fi vizitată în sediul BCR în weekendul 19-20 iunie. Pentru a respecta măsurile de distanțare, vizitele vor fi realizate pe bază de programare.

Dacă îți place ideea noastră și ai deja o viziune colorată pe care dorești să ne-o împărtășești, te invităm să ne trimiți desenul tău prin completarea formularului de mai jos.

Mult succes!