BCR Social Banking

Pentru noi, dezvoltarea economică este bazată pe incluziune. De aceea, misiunea noastră este să facem produsele bancare de bază și sfaturile financiare accesibile tuturor.

De ce?

Pentru că suntem mai mult decât o banca. Suntem un sprijin pentru prosperitatea comunităților din care facem parte.

Ce facem?

Practicăm incluziunea financiară: vrem să ajutăm cât mai mulți oameni să acceseze produse bancare de bază, produse care să îmbunătățească atât viețile lor cât și pe cele ale comunităților din care fac parte.

Cum?

Susținând antreprenorii și întărind economia locală. Încurajând dezvoltarea și impactul organizațiilor sociale. Îmbunătățind stabilitatea financiară a celor cu venituri mici.

Programul “StartUp Nation”

În 2017, ideile inovatoare de afaceri s-au transformat în planuri, iar planurile au prins viață în programul StartUp Nation.

ONG-uri și Întreprinderi Sociale

Câteva cifre: Finanțare sustenabilă cu peste 1,5 mil de Euro pentru 10 întreprinderi sociale care se luptă cu cele mai mari probleme ale României. Peste 300 de locuri de muncă noi, jumătate dintre ele în aria persoanelor dezavantajate. Peste 2000 de voluntari implicați. Mai mult de 100.000 de beneficiari în total, în zone dezavantajate. Și abia am început.

Persoane fizice

Dificultățile financiare pe fondul unor evenimente neprevăzute pot fi depășite cu o mână de ajutor. Așa că, acolo unde a fost nevoie, am intervenit cu vizite la clienți, educație financiară și monitorizare lunară buget de venituri și cheltuieli, soluții financiare adaptate nevoii lor, dar și soluții non-financiare.