Arhivă campanii

Campania George Onboarding

Poți câștigă unul dintre cele trei premii: 1 Apple Watch, 1 iPad Mini sau un iPhone  11, 
dacă îți faci cont George 100% online și un login în aplicație, în perioada 10 februarie – 8 martie.

Campania “VISA Winter 2019-2020”

 

Pentru a fi înscriși la această promoție, participanții trebuie să efectueze cel puțin o tranzacție cu orice card Visa emis de către BCR (de credit, de debit sau comercial) în perioada promoției, în orice locație comercială de pe teritoriul României sau în străînătate, care permite o astfel de modalitate de plată (prin „tranzacție” se înțelege tranzacția efectuată cu un card Visa emis în România, la punctele de vânzare – POS sau online și nu retragerea de numerar făcută la un ATM), in perioada promoției. Fiecare tranzacție efectuată in perioada promoției, reprezintă o înscriere la promoție, neexistând un plafon maxim de înscrieri. Perioada campaniei este 12.11.2019 – 16.02.2020. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.visa.ro.

Campania George Fitbit

Castigatorul campaniei este Barbu Petre Stefan

Campanie George Black Friday

Ofertele George te așteaptă cu discounturi la produse și servicii care te vor ajută în planurile tale de viitor. Reducerile sunt disponibile din 15 noiembrie, iar numărul lor este limitat.
Pentru a beneficia de o oferta, această trebuie rezervată pe site și ulterior, un consultant BCR te va contacta pentru o întâlnire în cea mai apropiată unitate. Detalii în Regulament și Act Adițional

Campanie BCR Mastercard Brit Awards 2020

 

În perioada 17 decembrie 2019 – 20 ianuarie 2020 tranzacțiile în valoare cumulată de minimum 1.500 de lei, efectuate cu cardul tău George la comercianții din țară și/sau străinătate sau prin intermediul internetului, îți aduc șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 3 premii ale campaniei, constând fiecare într-o experiență de neuitat la BRIT Awards 2020 pentru 2 persoane. Detalii în Regulament.

Believe in love. Believe in Christmas. Believe in yourself.

Instalațiile din Londra, Cluj-Napoca și București luminează special pentru tine. Ne alăturăm inițiativei Lights On Romania și susținem mesajul campaniei, alături de AROBS Transilvania: lasă dorul să te aducă înapoi acasă! 

 • Liviu Relu
 • Elena Dican
 • Veronica Costache
 • Ionut Gabriel Vaideanu 
 • Alexandra Mihaiuc
 • Andreea Silvia Margan
 • Gabriel Bahnareanu 
 • Alexandru Sipatchin
 • Elena Diaconu
 • Danila Ionut Ovidiu

Câștigă cu BCR

Efectuează în perioada campaniei, 09.07.2019 - 08.09.2019, minimum 5 tranzactii în valoare de cel puțin 100 de lei fiecare, la comercianții acceptanți din țară și din străinătate sau prin intermediul internetului și ești automat înscris la tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele 20 de premii constând în vouchere electronice eMAG, în valoarea de 300 de lei fiecare. Detalii în Regulamentul campaniei.

Campanie "Un story cool, un premiu și mai cool!"

 

Folosește-ți cardul la putere maximă în perioada 10 iunie și 31 august 2019! Toate plățile de minimum 10 lei te înscriu într-o tragere la sorți. Rezultatul? Poți câștiga unul din cele 3 smartwatch-uri Samsung Gear S3 Frontier. Detalii în Regulament.

 

Campanie BCR Mastercard Sticker Portofeless

 

Plătește contactless, la toți comercianții acceptanți, cu Mastercard Sticker de la BCR și poți câștiga unul din cele 20 de vouchere eMAG în valoare de 300 de lei fiecare. Premiile se acordă primilor 20 de clienți care, în perioada 05.08 - 30.09.2019, au cea mai mare valoare cumulată a tranzacțiilor efectuate cu stickerul. Detalii în Regulament.

Campanie BCR Flanco

 

Efectuează o tranzacție cu orice card BCR în magazinele fizice Flanco în perioada 27 - 30.09.2019 și beneficiezi de o reducere de 10% față de prețul afisat, pentru produsele din ofertă.

George Art Safari

 

Fă-ți card George în una dintre unitățile participante în perioada 12-25 Septembrie, și poți câștiga o invitație dublă la ArtSafari. Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul.

Începe ceva de neprețuit

 

Plătește cu orice card BCR Mastercard la Petrom între 01 octombrie și 15 noiembrie 2019, înscrie valoarea tranzacției pe www.mastercard.ro/petrom sau prin sms la 3716 și poți câștiga: 1 x premiu constând în spectacol privat cu Gașca Zurli pentru un estimat de 50 de persoane (părinți și copii). Mai multe detalii în Regulament.

Campanie BCR MERIT CARD

Cu Merit Card ai până la 12 rate fără dobândă pentru superexperiențe oriunde în țară și în lume, PlusînCont la magazinele partenere și multe alte beneficii. Alege acum Merit Card de la BCR, plătește la comercianți sau online și poți câștiga unul din cele 3 premii săptămânale de până la 600 de lei fiecare. Promoția este valabilă până la 15 decembrie
2019. Detalii în Regulament.

Exemplu reprezentativ de calcul DAE = 12,1% pentru un card de credit standard cu o limită de credit de 5.367 lei, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate fără dobândă la comercianți. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Dobândă: 28%/an fixă; Rată lunară: 464 lei; Valoare totală plătibilă: 5.698 lei; Comision administrare card: 45 lei/an; Comision emitere card: 20 lei; Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată.

Călătorești simplu cu BCR

Plătește cu un card BCR contactless direct în mijloacele de transport public din orașele Sibiu, Oradea, Ploiești, Iași, Pitești, Reșița, Timișoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Rm Vâlcea și Buzău în perioada 23.09.2019 - 23.11.2019 și primești înapoi 50% din contravaloarea călătoriilor achitate. Mai multe detalii în Regulament.

Campanie "Economida te duce la Frozen 2"

Convinge-ne că ești cel mai mare fan și mergi primul la film! Campania se desfășoară în perioada 14 - 27 noiembrie 2019.

Detalii în Regulament.

Campanie BCR - MoneyGram

 

Exprimă-ți dorul pentru cei dragi! Trimite şi primeste bani prin MoneyGram în unitățile BCR din România și poți câștiga unul din cele unul dintre cele 30 smartphone-uri Samsung Galaxy S10 sau unul dintre cele 30 de vouchere pentru bilete de avion care te vor ajuta să reduci distanța și dorul dintre tine și cei dragi! Campania se desfășoară în perioada 1 august - 31 octombrie 2019. Detalii în Regulamentele MoneyGram și BCR. 

 

BCR prezintă George Pay

Câștigătorul campaniei este Ovidiu Bota. Felicitări!

Telefonul tău e noul card! Efectuează minim 5 plăți cu George Pay în perioada 26.08 - 30.09.2019 și poți câștiga un Samsung Galaxy Note 10. Detalii în Regulamentul Campaniei.

 

Promotia “VISA Easter 2019”

Fiecare tranzactie efectuata cu un card BCR Visa (de credit, debit sau comercial) in perioada promotiei, 22.04.2019 – 09.06.2019, in orice locatie comerciala de pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, care permite o astfel de modalitate de plata (prin „tranzactie” se intelege tranzactia efectuata cu un card Visa emis in Romania, la punctele de vanzare – POS sau online si nu retragerea de numerar facuta la un ATM), in perioada promotiei, reprezinta o inscriere in promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri. Mai multe detalii in Regulament.

Campanie “BCR te răsplătește”

 

Tranzacțiile cumulate în valoare de minim 1000 de lei efectuate în perioada promoției, 07.05.2019 – 07.07.2019, în orice locație comercială de pe teritoriul României sau în străinătate, care permite o astfel de modalitate de plată (prin „tranzacție” se înțelege tranzacția efectuată cu un card BCR PF credit / debit, Mastercard sau Visa, la punctele de vânzare – POS sau online și nu retragerea de numerar făcută la un ATM), îți pot aduce unul dintre cele 20 de premii în valoare de 300 de lei fiecare. Mai multe detalii in Regulament.

 

Campanie BCR ECONOMIDA

empty platform with beautiful seascape and sky on background.

 

Ajută-i pe cei mici să-și împlinească visul! Alege un Plan de economii pentru copii sau o Asigurare mixtă de viață ACTIV + cu opțiunea „Pachet de protecție pentru copii, economisește constant și poți câștiga lunar unul din premiile campaniei.
Perioada promoției: 15 noiembrie 2018 - 14 mai 2019. Detalii în Regulament

 

Campanie Metro

 

METRO Cash & Carry România si BCR prezintă  MICILE ANTREPRENOARE, o campanie de încurajare a antreprenoriatului feminine, și oferă 1.500 de euro fetițelor născute în Maternitățile din București, pe 8 martie 2019, pentru a le susține visul de a deveni antreprenoare la majorat. Detalii in Regulament .

Campanie BCR Flanco

 

Efectuează tranzacții în magazinele Flanco si pe flanco.ro cu orice card de credit BCR și beneficiezi de 12 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Campanie BCR Mastercard Sticker Contactless

 

Cu noul BCR MasterCard Sticker - Standard, Gold sau Platinum – viața ta devine Portofeless: odată lipit pe telefon iesi în oraș fără portofel, mergi la sală fără portofel, mergi la cumpărături fără portofel, practic, pleci din casă fără portofel! Hai la BCR să fii Portofeless! Iar dacă asculți Guerilla de Dimineață, intri în direct și ne povestești care este cel mai fain lucru care "s-a lipit" de tine în ultimul timp, câștigi unul din cele două stickere BCR Mastercard Contactless, acordate zilnic, fără cost de emitere și administrare timp de 1 an de zile, cu 200 de lei de cheltuială pe el. Perioada promoției: 11 februarie - 15 martie 2019. Detalii in Regulament 

Campanie MoneyGramPentru orice tranzacție de trimitere sau de primire bani prin MoneyGram în unitățile BCR, efectuată între 26 noiembrie și 31 decembrie 2018, poți câștiga unul dintre cele 10 vouchere Blue Air în valoare de 200 EUR fiecare. Detalii în Regulament

Campanie Școala de Bani


Toți participanții care au venit la BCR în perioada 6 august – 31 octombrie 2018, la un curs gratuit Școala de Bani, au avut șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul din cele 50 de lingouri de aur acordate ca premiu, conform Regulamentului.

Îi felicităm pe câștigătorii campaniei Școla de Bani, le mulțumim tuturor participanților și sperăm că, pe zi ce trece, obțin mai mult de la banii lor. Aici găsiți lista câștigătorilor campaniei.

Campanie TURSIB

În perioada 23 august – 31 octombrie 2018 cu cât faci mai multe călătorii cu autobuzul prin SIBIU, cu atât cresc șansele să primești înapoi banii cheltuiți pe călătorii.

Plătește contactless cu BCR direct în autobuz! Lunar, primii 100 de sibieni cu cele mai multe călătorii primesc înapoi* contravaloarea lor.  

Detalii în regulament.

Campanie Mastercard

Campanie BCR Mastercard

 

Ia-ți cardul de credit BCR Mastercard și la prima cumpărătură de minim 200 de lei poți câștiga unul dintre cele 3 pachete de vacanță în Austria + bani de buzunar. Perioada promoției: 17 septembrie – 16 noiembrie 2018. Detalii în Regulament   
Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 12.1% pentru un card de credit BCR cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rată incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 28% fixă; Valoarea ratei lunare: 464 RON; Valoare totală platibilă: 5.698 RON; Comision anual administrare card: 45 RON; Comision emitere card 20 RON, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată

Campanie BCR - Help Net

 

Folosește cardul BCR în farmaciile Help Net și la tranzacții de minimum 49 de lei primești cadou un pachet de biscuiți Gerble. Campania este valabilă în perioada 10.10-30.11.2018, în limita stocului disponibil, în farmaciile participante la Campanie. Detalii în Regulamentul Campaniei.

Campanie BCR Mastercard - eMAG

 

De Black Friday, la eMAG, achită cu cardul tău salvat Mastercard, emis de BCR și poți câștiga.
Campanie valabilă în data de 16 noiembrie 2018. Detalii în Regulament și pe eMAG

 

 

Campanie Moneygram

Campanie Mastercard Petrom

Campanie Mastercard Dedeman

Campanie BCR Mastercard

BCR experiențe de neuitat

 

Ia-ți cardul de credit BCR Mastercard, folosește-l la cumpărături de minim 200 de lei și poți câștiga un binemeritat weekend!

Perioada promotiei: 11 iunie – 17 august 2018. Detalii in Regulament.   

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 12.1% pentru un card de credit BCR cu o limita de credit de 5.367 RON, utilizata imediat si in intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru o plata in rate la comercianti cu 0% dobanda. Limita utilizata este rambursata in 12 rate lunare egale, rata incluzand rambursarea integrala a creditului si a costurilor aferente utilizarii acestuia. Rata anuala a dobanzii: 28% fixa; Valoarea ratei lunare: 464 RON; Valoare totala platibila: 5,698 RON; Comision anual administrare card: 45 RON; Comision emitere card 20 lei, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizata.

 

BCR DIVERS Rate Reduse

 

Exemplu reprezentativ: DAE = 8,83% pentru un credit de nevoi personale în valoare totală de 20.000 lei, pe 5 ani; dobândă fixă: 8,49%/an; rată: 410 lei/lună; zero comision de analiză și administrare credit; valoare totală plătibilă: 24.614 lei. Ofertă valabilă până la 30 septembrie 2018, la refinantarea creditelor de consum în derulare la alte bănci, dacă vii cu salariul sau pensia la noi.

 

Campanie Credit Card

Campanie MoneyGram

Campanie "BCR și MasterCard te trimit la Disneyland"

BCR și Mastercard te trimit la Disneyland! Folosește cardul tău de debit sau de credit Mastercard de la BCR pentru cumpărături de minim 1000 de lei între 28 noiembrie 2017 - 28 februarie 2018 și poți câștiga o experiență exclusivă Star Wars pentru toată familia la Disneyland Paris. Detalii în regulament.

BCR IKEA

 

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 6,25% pentru un card de credit BCR – IKEA cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 15% fixă; Valoarea ratei lunare: 454 RON; Valoare totală plătibilă: 5.542 RON; Comision anual administrare card: 30 RON; Comision emitere card 0 lei, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată.

Campanie Tineri

Campanie Mastercard Mega Image

BCR te trimite la munte!

BCR te trimite la mare

Exemplu reprezentativ: DAE = 17,38% pentru un card de credit BCR cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferenteutilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 28%. Valoarea ratei lunare: 475,5 RON. Valoarea totală plătibilă: 5.706 RON. Comision anual administrare card: 45 RON. Comision emitere card: 20 RON. Comison utilizare ATM pentru numerar 3% din suma utilizată.

BCR Help Net


Plata cu orice card BCR îți aduce zâmbetul pe buze!

Foloseste-ți cardul BCR în Farmaciile Help Net pentru plăți de cel puțin 45 de lei și primești pe loc un kit de îngrijire dentară Sensodyne.

Campania se desfășoară în farmaciile Help Net selecționate, în limita stocurilor disponibile. Verifică lista locațiilor.

Perioada promoției: 1 iunie -31 Iulie 2018.
 

Campanie Lemet

 

Plătește cu cardul BCR și beneficiezi de reduceri de până la 50% la toate produsele Lemet în perioada 11 iunie – 29 iulie 2018 

Campanie Credit Card

BCR te trimite la mare

Exemplu reprezentativ: DAE = 17,38% pentru un card de credit BCR cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferenteutilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 28%. Valoarea ratei lunare: 475,5 RON. Valoarea totală plătibilă: 5.706 RON. Comision anual administrare card: 45 RON. Comision emitere card: 20 RON. Comison utilizare ATM pentru numerar 3% din suma utilizată.

Campanie Visa Cupa Mondială FIFA 2018

Campanie Visa

Campanie "Cand extraordinar e pur si simplu normal: De Nepretuit"

Campanie MoneyGram

Campanie Visa Kaufland

Campanie "BCR și MasterCard te trimit la Disneyland"

BCR și Mastercard te trimit la Disneyland! Folosește cardul tău de debit sau de credit Mastercard de la BCR pentru cumpărături de minim 1000 de lei între 28 noiembrie 2017 - 28 februarie 2018 și poți câștiga o experiență exclusivă Star Wars pentru toată familia la Disneyland Paris. Detalii în regulament.

Campanie "Câștigă o monedă din aur pur"

Credit DIVERS cu RATE FIXE și opțiune de asigurare

Exemplu reprezentativ: rată fixă 420 lei/lună, pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 20.000 lei, pe 5 ani; dobândă fixă: 9,49%/an; comision analiză dosar de credit: 0 lei; comision administrare credit: 0 lei; valoare totală plătibilă 25.196 lei. DAE = 9,91% și nu include costul pachetului opțional de asigurare, pe care îți propunem să îl închei cu BCR Asigurări de Viață pentru a acoperi riscuri precum: spitalizare, somaj, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală și permanentă, deces. Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2017 pentru clienții care își primesc salariul sau pensia în cont la BCR. În cazul în care nu (mai) primești salariul/pensia în cont la BCR ai dobândă fixă: 10,49%/an, rată fixă: 430 lei, valoare totală plătibilă: 25.787 lei, DAE = 11,01%, pentru 20.000 lei credit, pe 5 ani. 

Campanie MoneyGram

Campania Visa

Campanie MasterCard Lidl

Campania Mastercard Auchan

Campanie Mastercard Mega Image

Campanie Moneygram

Campanie "Fii chiar tu Alex, cu cardurile prepaid BCR"

Campanie Black Friday (2017)

Campania Mastercard Carrefour

Campanie Mastercard DIGI

Campanie "Cumpărături în Hypermarket/Supermarket cu cardul de debit BCR Mastercard"

Tranzacțiile prin Internet și Mobile Banking te trimit la Barcelona

Cu minim 5 tranzacții efectuate în perioada 01.08 - 30.09.2017 intri automat in tragerea la sorți.

Campanie MoneyGram

Campanie Flanco

Campanie Mastercard OMV

Campanie Farmaciile Help Net

Campanie UPC

Campania Visa Mol și Kaufland

Campanie Bitdefender

Campanie Flanco

Mastercard și FashionDays

Mai aproape de familie şi de premii

În perioada 15 iulie 2016 - 15 ianuarie 2017 efectuează tranzacţii MoneyGram (trimiteri /primiri) prin unităţile BCR şi vei putea câştiga, prin tragere la sorţi, unul din premiile în bani ale campaniei „Mai aproape de familie si de premii”.

Premiile acordate:

 • Lunar 300 premii x 100 lei pentru persoanele care efectuează minim o tranzacţie MoneyGram;
 • La finalul campaniei 10 premii x 4.000 lei pentru persoanele care efectuează minim trei tranzacţii MoneyGram în perioada campaniei;

Mai multe tranzacţii, mai multe şanse de câştig.

Campanie MoneyGram

Taxe și impozite

Brit Awards

Campanie în magazinele Carrefour

Poate una din cele mai simple promoții din lume

Campanie MasterCard & Auchan

Campania Visa eMag & Fashion Days

Touch și plătești! Touch și câștigi!

La 2 logări și 2 tranzacții realizate prin 24 Banking de pe telefon, tabletă sau computer intri automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 4 telefoane iPhone 7

Perioada campaniei: 20 octombrie - 15 decembrie 2016

„Cumparaturile destepte cu MasterCard® sau Maestro® iti dau cadouri perfecte!”

“BCR îți pune muzică în boxe și bani pe card”

Planurile reuşite se fac din timp! Dacă eşti gata pentru petrecere, te aşteptăm pe 4 şi 5 noiembrie în Bucureşţi, la sala Palatului, pentru un concert inedit Horia Brenciu! Şi pentru ca evenimentul să fie şi mai interesant, te întampinăm cu premii pe care le poţi câştiga direct pe City Cardul tău BCR.

Campanie MasterCard Kaufland

Campanie BADSI Nissan

Campanie Călătorește cu Visa

Campanie Flanco

Cod pentru 20% reducere: CUU8CV8ZGOXW3Z

Ofertă credite de consum

Exemplu reprezentativ:

 • rată fixă: 210 lei/lună pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 10.000 lei, pe 5 ani;
 • dobândă fixă: 9,49%/an;
 • comision analiză dosar de credit: 0 lei;
 • comision administrare credit: 0 lei;
 • valoare totală plătibilă: 12.598 lei;
 • DAE = 9,91%.

Oferta este valabilă până la 31 iulie 2016 pentru clienţii care îşi primesc venitul în cont la BCR.

Campanie WorldClass

Campanie Disney Land

Câștigători

Câștigător excursie:  MAN DOREL din Brașov

Câștigători rucsacuri: Vezi lista

Campanie Help Net

Campanie MoneyGram

Cu BCR City Card ești mai aproape ca oricând de trupa preferată!

Cumpărăturile de minim 50 lei, efectuate în perioada 24 mai – 22 iunie 2016 l-au adus  mai aproape de o experiență VIP, în doi, la festivalul verii – Ultra Europe din Croația.

Câștigătorul acestei promoții este:  PETER ARNOLD , Localitatea Zalău, Jud. Sălaj

Pachetul Ultra Europe Music Festival conține:

 • 2 bilete pentru 3 zile, cu acces în zona VIP
 • 4 nopți camera dublă, hotel 5* - “Lav Meridian” 
 • aeroport-hotel-festival-hotel-aeroport
 • aeroport- hotel-aeroport și transfer hotel-stadion în fiecare zi
 • tur backstage
 • bani de buzunar – alimentarea cardului căștigător cu 300 de euro
 • 2 x bilet de avion dus-întors

Felicitări! 

Campanie ULTRA Europe

Campanie Visa

Campanie carduri de debit

Plăteşte cumpărăturile cu cardul tău de debit BCR!

Poţi câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă Samsung Galaxy! Promoţia se derulează în perioada 21 ianuarie – 31 decembrie 2015, conform regulamentului.

La această campanie pot participa toate persoanele fizice care au primit SMS şi/sau email de informare despre această promoţie din partea BCR.

Campanie carduri de credit

Plăteşte cumpărăturile cu cardul tău de credit BCR!

Poţi câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă Samsung Galaxy. Promoţia se derulează în perioada 21 ianuarie – 31 decembrie 2015, conform regulamentului.

La această campanie pot participa toate persoanele fizice care au primit SMS şi/sau email de informare despre această promoţie din partea BCR.

Campanie Visa

Concurs BCR City Card

 

Câștigătorii sunt:

 • Moldovan Carina Larisa, Cluj-Napoca
 • Simion Andrei, Cluj-Napoca 

În perioada 11 - 22 mai 2016, deţinătorii de BCR City Card care descarcă aplicaţia Top City Card din App Store sau Google Play, o instalează şi completează câmpurile indicate, intră automat în tragerea la sorţi pentru două pachete turistice în Cluj – Napoca.

Aplicaţia Top City Card este gratuită şi reprezintă primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone, asociat unui card. Utilizatorii au posibilitatea de a afla cele mai apropiate locaţii unde pot beneficia de reduceri dacă tranzacționează prin BCR City Card la parteneri. De asemenea, pot primi informaţii despre locurile vizitate,  notificări  legate de ofertele partenerilor din program. Utilizatorul poate aprecia calitatea serviciilor oferite prin acordarea unui rating.

Un pachet turistic este valabil pentru căştigător şi un însoţitor. Acesta conţine:

 • Cazare două nopţi în cameră Standard Twin la Golden Tulip Ana Dome, în perioada 27 - 29 mai 2016;
 • Mic dejun inclus;
 • Intrare la SPA – Ramada Hotel;
 • Cină Livada – restaurant & Music Lounge;
 • Vizită la Grădina Botanică; tur ghidat al oraşului ; vizită la Muzeul de Artă Cluj-Napoca;
 • Vizită la Parcul Etnografic.

Clienții BCR City Card sunt nformați prin SMS, e-mail și postare pe Facebook, iar regulamentul concursului se regăsește pe www.bcr.ro.

Campanie Mega Image

Campanie Cardul Bun de Plată la Hornbach

Campanie Creditul Divers BCR

Campanie MasterCard

Campanie MoneyGram

 

Câştigătorii campaniei BCR-MoneyGram desemnaţi la tragerea la sorţi din data de 24 iulie 2015:

Nume, prenume Localitate Premiu
Mastan Florenta Cristina București tabletă
Chamseddine Georgeta Mihaela București tabletă
Iordan Aurelia Visinica București tabletă
Hegedus Monica Bianca Zalău telefon
Oprea Dorinela Cluj-Napoca telefon
Mocanu Gabriela Comănești telefon

Campanie Cardul ZÂMBET BCR Sibiu

Campanie actualizare date de contact

Acum poţi câştiga prin tragere la sorţi o tabletă utilă şi elegantă

Declară sau completează corect adresa email prin orice unitate BCR, prin serviciul Alo 24 Banking BCR sau prin intermediul aplicaţiei Click 24 Banking BCR. Promoţia se derulează în perioada 02-30 noiembrie 2015.

Campanie Brits Awards

Campanie eMAG iți dă motive de shopping cu cardul tău Visa!

Campanie Plătește-ți taxele cu Visa

Campanie Mastercard Roland Garros

Plătește cu orice card VISA și poți câștiga o excursie la Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Câștigători

ANTOCE OANA ARINA  din Bucuresti

ANGHEL ORNELA NICOLETA din Brasov

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă