Campanii în derulare

Campanie BCR MERIT CARD

Cu Merit Card ai până la 12 rate fără dobândă pentru superexperiențe oriunde în țară și în lume, PlusînCont la magazinele partenere și multe alte beneficii. Alege acum Merit Card de la BCR, plătește la comercianți sau online și poți câștiga unul din cele 3 premii săptămânale de până la 600 de lei fiecare. Promoția este valabilă până la 15 decembrie
2019. Detalii în Regulament.

Exemplu reprezentativ de calcul DAE = 12,1% pentru un card de credit standard cu o limită de credit de 5.367 lei, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate fără dobândă la comercianți. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Dobândă: 28%/an fixă; Rată lunară: 464 lei; Valoare totală plătibilă: 5.698 lei; Comision administrare card: 45 lei/an; Comision emitere card: 20 lei; Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată.

Campanie "Un story cool, un premiu și mai cool!"

 

Folosește-ți cardul la putere maximă în perioada 10 iunie și 31 august 2019! Toate plățile de minimum 10 lei te înscriu într-o tragere la sorți. Rezultatul? Poți câștiga unul din cele 3 smartwatch-uri Samsung Gear S3 Frontier. Detalii în Regulament.

 

Campanie “BCR te răsplătește”

 

Tranzacțiile cumulate în valoare de minim 1000 de lei efectuate în perioada promoției, 07.05.2019 – 07.07.2019, în orice locație comercială de pe teritoriul României sau în străinătate, care permite o astfel de modalitate de plată (prin „tranzacție” se înțelege tranzacția efectuată cu un card BCR PF credit / debit, Mastercard sau Visa, la punctele de vânzare – POS sau online și nu retragerea de numerar făcută la un ATM), îți pot aduce unul dintre cele 20 de premii în valoare de 300 de lei fiecare. Mai multe detalii in Regulament.

 

Campanie "Investește în viitorul tău"

Achiziționează în perioada 10 iunie - 31 decembrie 2019 oricare dintre produsele Capital Plan, Activ+, Cont de Investiție cu Asigurare sau Senior Plan și poți câștiga, prin tragere la sorți, un voucher cadou eMag în valoare de 600 lei! Campania de desfășoară în întreaga rețea de unități BCR. Detalii în Regulament.

 

Promotia “VISA Easter 2019”

Fiecare tranzactie efectuata cu un card BCR Visa (de credit, debit sau comercial) in perioada promotiei, 22.04.2019 – 09.06.2019, in orice locatie comerciala de pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, care permite o astfel de modalitate de plata (prin „tranzactie” se intelege tranzactia efectuata cu un card Visa emis in Romania, la punctele de vanzare – POS sau online si nu retragerea de numerar facuta la un ATM), in perioada promotiei, reprezinta o inscriere in promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri. Mai multe detalii in Regulament.

Campanie Visa taxe & impozite

Campanie Premium Mastercard

Campanii finalizate

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă