Campanii în derulare

Campanie Moneygram

Campanie BCR - Help Net

 

Folosește cardul BCR în farmaciile Help Net și la tranzacții de minimum 49 de lei primești cadou un pachet de biscuiți Gerble. Campania este valabilă în perioada 10.10-30.11.2018, în limita stocului disponibil, în farmaciile participante la Campanie. Detalii în Regulamentul Campaniei.

Campanie BCR Mastercard

 

Ia-ți cardul de credit BCR Mastercard și la prima cumpărătură de minim 200 de lei poți câștiga unul dintre cele 3 pachete de vacanță în Austria + bani de buzunar.

Perioada promoției: 17 septembrie – 16 noiembrie 2018. Detalii în Regulament    

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 12.1% pentru un card de credit BCR cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rată incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 28% fixă; Valoarea ratei lunare: 464 RON; Valoare totală platibilă: 5.698 RON; Comision anual administrare card: 45 RON; Comision emitere card 20 RON, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată

Campanie TURSIB

 

În perioada 23 august – 31 octombrie 2018 cu cât faci mai multe călătorii cu autobuzul prin SIBIU, cu atât cresc șansele să primești înapoi banii cheltuiți pe călătorii.

Plătește contactless cu BCR direct în autobuz! Lunar, primii 100 de sibieni cu cele mai multe călătorii primesc înapoi* contravaloarea lor.  

Detalii în regulament.

Campanie Mastercard

Campanie Visa taxe & impozite

campanie visa

Campanie Premium Mastercard

Campanii finalizate