Campanii în derulare

Campania “VISA Winter 2019-2020”

 

Pentru a fi înscriși la această promoție, participanții trebuie să efectueze cel puțin o tranzacție cu orice card Visa emis de către BCR (de credit, de debit sau comercial) în perioada promoției, în orice locație comercială de pe teritoriul României sau în străînătate, care permite o astfel de modalitate de plată (prin „tranzacție” se înțelege tranzacția efectuată cu un card Visa emis în România, la punctele de vânzare – POS sau online și nu retragerea de numerar făcută la un ATM), in perioada promoției. Fiecare tranzacție efectuată in perioada promoției, reprezintă o înscriere la promoție, neexistând un plafon maxim de înscrieri. Perioada campaniei este 12.11.2019 – 16.02.2020. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.visa.ro.

Campanie BCR Mastercard Brit Awards 2020

 

În perioada 17 decembrie 2019 – 20 ianuarie 2020 tranzacțiile în valoare cumulată de minimum 1.500 de lei, efectuate cu cardul tău George la comercianții din țară și/sau străinătate sau prin intermediul internetului, îți aduc șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 3 premii ale campaniei, constând fiecare într-o experiență de neuitat la BRIT Awards 2020 pentru 2 persoane. Detalii în Regulament.

Campanie George Black Friday

Ofertele George te așteaptă cu discounturi la produse și servicii care te vor ajută în planurile tale de viitor. Reducerile sunt disponibile din 15 noiembrie, iar numărul lor este limitat.
Pentru a beneficia de o oferta, această trebuie rezervată pe site și ulterior, un consultant BCR te va contacta pentru o întâlnire în cea mai apropiată unitate. Detalii în Regulament și Act Adițional

Foloseste cardul George la orice plata!

Foloseste cardul George la orice plata in strainatate si in perioada 28 octombrie 2019 – 31 martie 2020 nu se aplica comision de conversie valutara, nu faci drumuri in plus la casa de schimb si nu ramai cu maruntis inutil la intoarcerea din vacanta. Conversia valutara se face automat, indiferent de valuta in care platesti. Pentru detalii suplimentare acceseaza regulamentul campaniei disponibil aici.

Campanie George Credit

Acceseaza un credit de nevoi personale (George, obtinut online sau Divers in Sucursalele BCR) iar daca angajatorul tau se regaseste pe lista de companii partenere, poti intra in tragerea la sorti pentru un telefon Samsung A10. Mai multe detalii in Regulament.

Campanie "Investește în viitorul tău"

Achiziționează în perioada 10 iunie - 31 decembrie 2019 oricare dintre produsele Capital Plan, Activ+, Cont de Investiție cu Asigurare sau Senior Plan și poți câștiga, prin tragere la sorți, un voucher cadou eMag în valoare de 600 lei! Campania de desfășoară în întreaga rețea de unități BCR. Detalii în Regulament.

 

Campanie Visa taxe & impozite

Campanie Premium Mastercard

Campanii finalizate

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă