Protejează-ti datele, fii vigilent la mesajele trimise în numele BCR de către persoane rău intenționate. Vezi mai multe detalii.

Campanii în derulare

Campanie BCR-InnovX x Techsylvania

Traieste noul de Nepretuit

Plătește cu orice card BCR Mastercard în perioada 27 Iulie - 30 Septembrie 2020, înscrie tranzacția în Campanie folosind una dintre cele 2 modalități disponibile: trimițând un mesaj text cu valoarea tranzacției la numarul 3725 sau online, la adresa www.mastercard.ro/participare și poți câștiga o autorulotă și multe alte premii. Mai multe detalii găsiți aici.

Campanie ,,Rasplata Mastercard”

Clienții care accesează site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă tazz by eMAG în perioada 1 – 31.07.2020, plasează o comandă de minim 50 de lei și salvează cardul, vor primi automat, pe email, un mesaj care conține codul unic al unui voucher în valoare de 20 de lei, precum și informațiile necesare pentru utilizarea acestuia. Mai multe informații găsiți aici.

George Loves Modulab

Robotul Modulab luptă împotriva COVID-19 și are nevoie de un nume pe care i-l poți da chiar tu și poți câștiga un roboțel Vector.

 

#SustinemAfacerileMici

Știi un restaurant, o cafenea sau un boutique la care ţii?
Cumpără un voucher de la afacerile mici pe care vrei să le ajuţi şi foloseşte-l când pot redeschide în siguranţă. Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei. 

Campanie Visa taxe & impozite

Campanie Premium Mastercard

Campanii finalizate

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă