Campanii în derulare

Believe in love. Believe in Christmas. Believe in yourself.

Instalațiile din Londra, Cluj-Napoca și București luminează special pentru tine. Ne alăturăm inițiativei Lights On Romania și susținem mesajul campaniei, alături de AROBS Transilvania: lasă dorul să te aducă înapoi acasă! 

 De Crăciun facem cadou 10 bilete de avion către România.

Campanie George Black Friday

Ofertele George te așteaptă cu discounturi la produse și servicii care te vor ajută în planurile tale de viitor. Reducerile sunt disponibile din 15 noiembrie, iar numărul lor este limitat.
Pentru a beneficia de o oferta, această trebuie rezervată pe site și ulterior, un consultant BCR te va contacta pentru o întâlnire în cea mai apropiată unitate. Detalii în Regulament și Act Adițional

Campanie "Economida te duce la Frozen 2"

Convinge-ne că ești cel mai mare fan și mergi primul la film! Campania se desfășoară în perioada 14 - 27 noiembrie 2019.

Detalii în Regulament.

Foloseste cardul George la orice plata!

Foloseste cardul George la orice plata in strainatate si in perioada 28 octombrie 2019 – 31 martie 2020 nu se aplica comision de conversie valutara, nu faci drumuri in plus la casa de schimb si nu ramai cu maruntis inutil la intoarcerea din vacanta. Conversia valutara se face automat, indiferent de valuta in care platesti. Pentru detalii suplimentare acceseaza regulamentul campaniei disponibil aici.

Campanie George Credit

Acceseaza un credit de nevoi personale (George, obtinut online sau Divers in Sucursalele BCR) iar daca angajatorul tau se regaseste pe lista de companii partenere, poti intra in tragerea la sorti pentru un telefon Samsung A10. Mai multe detalii in Regulament.

Călătorești simplu cu BCR

Plătește cu un card BCR contactless direct în mijloacele de transport public din orașele Sibiu, Oradea, Ploiești, Iași, Pitești, Reșița, Timișoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Rm Vâlcea și Buzău în perioada 23.09.2019 - 23.11.2019 și primești înapoi 50% din contravaloarea călătoriilor achitate. Mai multe detalii în Regulament.

Campanie BCR MERIT CARD

Cu Merit Card ai până la 12 rate fără dobândă pentru superexperiențe oriunde în țară și în lume, PlusînCont la magazinele partenere și multe alte beneficii. Alege acum Merit Card de la BCR, plătește la comercianți sau online și poți câștiga unul din cele 3 premii săptămânale de până la 600 de lei fiecare. Promoția este valabilă până la 15 decembrie
2019. Detalii în Regulament.

Exemplu reprezentativ de calcul DAE = 12,1% pentru un card de credit standard cu o limită de credit de 5.367 lei, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate fără dobândă la comercianți. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Dobândă: 28%/an fixă; Rată lunară: 464 lei; Valoare totală plătibilă: 5.698 lei; Comision administrare card: 45 lei/an; Comision emitere card: 20 lei; Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată.

Începe ceva de neprețuit

 

Plătește cu orice card BCR Mastercard la Petrom între 01 octombrie și 15 noiembrie 2019, înscrie valoarea tranzacției pe www.mastercard.ro/petrom sau prin sms la 3716 și poți câștiga: 1 x premiu constând în spectacol privat cu Gașca Zurli pentru un estimat de 50 de persoane (părinți și copii). Mai multe detalii în Regulament.

George Art Safari

 

Fă-ți card George în una dintre unitățile participante în perioada 12-25 Septembrie, și poți câștiga o invitație dublă la ArtSafari. Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul.

Campanie BCR Flanco

 

Efectuează o tranzacție cu orice card BCR în magazinele fizice Flanco în perioada 27 - 30.09.2019 și beneficiezi de o reducere de 10% față de prețul afisat, pentru produsele din ofertă.

BCR prezintă George Pay

 

Câștigătorul campaniei este Ovidiu Bota. Felicitări!

Telefonul tău e noul card! Efectuează minim 5 plăți cu George Pay în perioada 26.08 - 30.09.2019 și poți câștiga un Samsung Galaxy Note 10. Detalii în Regulamentul Campaniei.

 

Campanie BCR Mastercard Sticker Portofeless

 

Plătește contactless, la toți comercianții acceptanți, cu Mastercard Sticker de la BCR și poți câștiga unul din cele 20 de vouchere eMAG în valoare de 300 de lei fiecare. Premiile se acordă primilor 20 de clienți care, în perioada 05.08 - 30.09.2019, au cea mai mare valoare cumulată a tranzacțiilor efectuate cu stickerul. Detalii în Regulament.

Campanie "Un story cool, un premiu și mai cool!"

 

Folosește-ți cardul la putere maximă în perioada 10 iunie și 31 august 2019! Toate plățile de minimum 10 lei te înscriu într-o tragere la sorți. Rezultatul? Poți câștiga unul din cele 3 smartwatch-uri Samsung Gear S3 Frontier. Detalii în Regulament.

 

Câștigă cu BCR

Efectuează în perioada campaniei, 09.07.2019 - 08.09.2019, minimum 5 tranzactii în valoare de cel puțin 100 de lei fiecare, la comercianții acceptanți din țară și din străinătate sau prin intermediul internetului și ești automat înscris la tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele 20 de premii constând în vouchere electronice eMAG, în valoarea de 300 de lei fiecare. Detalii în Regulamentul campaniei.

Campanie "Investește în viitorul tău"

Achiziționează în perioada 10 iunie - 31 decembrie 2019 oricare dintre produsele Capital Plan, Activ+, Cont de Investiție cu Asigurare sau Senior Plan și poți câștiga, prin tragere la sorți, un voucher cadou eMag în valoare de 600 lei! Campania de desfășoară în întreaga rețea de unități BCR. Detalii în Regulament.

 

Campanie BCR - MoneyGram

 

Exprimă-ți dorul pentru cei dragi! Trimite şi primeste bani prin MoneyGram în unitățile BCR din România și poți câștiga unul din cele unul dintre cele 30 smartphone-uri Samsung Galaxy S10 sau unul dintre cele 30 de vouchere pentru bilete de avion care te vor ajuta să reduci distanța și dorul dintre tine și cei dragi! Campania se desfășoară în perioada 1 august - 31 octombrie 2019. Detalii în Regulamentele MoneyGram și BCR. 

 

Campanie Visa taxe & impozite

Campanie Premium Mastercard

Campanii finalizate

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă