O discuție sinceră și deschisă despre bani, cu Irina Rimes: „Nu poți cumpăra talentul cu bani, cel mult poți cumpăra un început”.

Cu primii bani, Irina Rimes și-a cumpărat un microfon, iar independentă financiar a devenit când a plătit avansul pentru apartamentul ce urma să-i devină casă. A condus mult timp o mașină veche, și-a cumpărat haine de la second hand și a avut momente în care a trăit cu 30 de lei pe săptămână - sunt lucruri care nu au descurajat-o, pentru că mereu și-a găsit fericirea în lucrurile mici și a prețuit mai mult drumul spre bani, decât banii în sine.

Mai multe despre drumul de la economii la investiții, despre cât de importanți sunt oamenii din jur și care sunt ingredientele principale pentru o carieră de succes, aflați dacă ascultați podcastul „La bani mărunți”.

Ce vei afla dacă asculți:

●      În domeniul muzical, tu nu poți să-ți cumperi talentul cu banii. Poți să-ți cumperi un început, o lansare, un videoclip, o piesă, dar nu poți cumpăra continuitatea. Continuitatea se face cu talent, pasiune, foarte multă muncă, nopți nedormite.

●      Îmi plac banii încă din copilărie, de când am realizat că poți să-i dai unui băiat ca să nu te mai tragă de gâțe, la școală - a fost una dintre cele mai bune investiții.

●      Investițiile cele mai mari au început când mi-am dat seama că dacă vreau o piesă a mea, trebuie să investesc.

●      Am învățat un lucru important: „dacă nu cheltuiești banul, nici nu o să vină la tine. Banii trebuie să circule” - atunci am realizat că nu trebuie să mai fac economii, ci să investesc.

●      Am o mașină scumpă în momentul în care am și o viață scumpă.

●      Un sfat pentru toți cei care vor să aibă succes - dacă construiești un business, o casă, trebuie să o faci cu oameni. Nu ai cum să faci totul de unul singur.

●      Cel puțin în business-ul meu, treaba mea cea mai importantă e să inspir oamenii de lângă mine.

●      În pandemie, cel mai mult mi-au lipsit concertele, dar nu din punct de vedere financiar.