Andreea Raicu este o femeie puternică, hotărâtă, are propriul business. Totuși, pentru ea lucrurile nu au stat dintotdeauna atât de organizat în plan financiar.

Eu vin dintr-o familie în care nu s-a pus accentul pe educația financiară, drept urmare relația mea de atunci cu banii nu aș putea să o definesc. Cât aveam, atâta cheltuiam. Iar televiziunea și tot ceea ce era pe lângă mi-a adus foarte mulți bani de-a lungul timpului care au curs printre degete, nu m-am gândit niciodată să pun deoparte. Cumva, antreprenoriatul m-a trezit. Brusc.

În prezent, Andreea Raicu are convingerea că lucrurile vin de la interior spre exterior, de la cunoașterea de sine până la conștientizare.

Cea mai mare parte a oamenilor nu știu cine sunt. Suntem atât de grăbiți și agitați încât nu avem timp să ne oprim și să ne gândim ce ne place, ce ne aduce bucurie.

Mai multe despre drumul de la economii la investiții, despre cât de importanți sunt oamenii din jur și despre cum contribuie antreprenoriatul în plan financiar, aflați dacă ascultați podcastul „La bani mărunți".