In intervalul joi03 Decembrie 2020, ora 23:30 – vineri, 04 decembrie 2020, ora 1:30 a.m serviciile de NetBanking (Click24 Banking, Touch24Banking, George si George Go) vor fi indisponibile. Durata 2 ore.

Cea mai bună investiție
e să-ți împlinești visul.

Prima lecție de bani nu se uită niciodată.
Pe restul le poți învăța în fiecare joi la BCR.


Cea mai bună investiție e să-ți împlinești visul.

Prima lecție de bani nu se uită niciodată. Pe restul le poți învață în fiecare joi la BCR.

Pentru a obține bunăstarea pe care ne-o dorim, pentru a ne împlini visurile este necesar ca fiecare dintre noi să știe cum să-și administreze banii cât mai eficient.

Studiile, însă, arată că românii sunt pe ultimul loc la educație financiară în Europa Centrală și de Sud-Est, și pe locul 124 din 141 la nivel mondial.

Toate acestea pentru că, după prima lecție de educație financiară pe care o primim, cu dragoste, acasă, restul de lecții „uită” să mai vină. Grădiniță, școală sau liceul se concentrează pe alte lucruri de învățat.

Și pentru că BCR și-a propus să crească încrederea românilor în deciziile lor financiare, a creat Școala de Bani, locul unde îți poți completa cunoștințele de educație financiară și vei învața cum să devii independent financiar.

În fiecare joi, la BCR, vei vedea că administrarea banilor are câteva secrete simple și practice care te vor lua prin surprindere și care te vor învăța cum să obții mai mult de la banii tăi.

Intră chiar acum pe www.scoaladebani.ro și programează-te la un curs GRATUIT!

PLANURI -  ECONOMII - INVESTIȚII

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă