Învață să-ți crești visurile.

Află cum poți obține mai mult de la banii tăi
în fiecare joi la BCR.

Învață să-ți crești visurile.

Află cum poți obține mai mult de la banii tăi la Școala de Bani, în fiecare joi la BCR.

Pentru a obține bunăstarea pe care ne-o dorim, pentru a ne împlini visurile este necesar ca fiecare dintre noi să știe cum să-și administreze banii cât mai eficient.

Studiile, însă, arată că românii sunt pe ultimul loc la educație financiară în Europa Centrală și de Sud-Est, și pe locul 124 din 141 la nivel mondial.

BCR și-a propus să crească încrederea românilor în deciziile lor financiare, susținându-i cu educație financiară gratuită! 

Cu această misiune s-a născut Școala de Bani, care te învață cum să devii independent financiar. Deși o faci în fiecare zi, vei vedea că administrarea banilor are câteva secrete simple și practice care te vor lua prin surprindere și care te vor învăța cum să obții mai mult de la banii tăi.

Toți participanții care au venit la BCR în perioada 6 august – 31 octombrie 2018, la un curs gratuit Școala de Bani, au avut șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul din cele 50 de lingouri de aur acordate ca premiu, conform Regulamentului.

Îi felicităm pe câștigătorii campaniei Școla de Bani, le mulțumim tuturor participanților și sperăm că, pe zi ce trece, obțin mai mult de la banii lor. Aici găsiți lista câștigătorilor campaniei.

Intră chiar acum pe www.scoaladebani.ro și programează-te la un curs GRATUIT!

CURS GRATUIT PENTRU ADULȚI,
PRIETENOS CU COPIII

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă