Învață cum să devii responsabil financiar, la Școala de bani

Descoperă cursurile de educație financiară create de specialiștii BCR, și învață cum să faci alegeri financiare inteligente.


Învață cum să devii responsabil financiar, la Școala de bani

Descoperă cursurile de educație financiară create de specialiștii BCR, și învață cum să faci alegeri financiare inteligente.

Ce cursuri avem la Școala de Bani

La Școala de Bani avem cursuri de educație financiară, prin care tu să îți găsești calea către independența financiară. Alege unul din cursurile online și urmează fiecare lecție în ritmul tău, sau înscrie-te la workshop-ul online, cu specialiștii BCR. Totul este gratuit!

Mindfulness financiar: cum să-ți îmbunătățești relația cu banii

Știm că administrarea banilor nu este tot timpul cea mai relaxantă activitate. În acest curs vei învăța să aplici concepte de mindfulness în alegerile financiare pe care le faci, astfel încât cheltuielile și veniturile să nu mai fie o povară în fiecare lună. Ți-am pregătit 21 de lecții memorabile, create împreună cu psihologi talentați și specialiști în domeniul financiar.

Cum să fii responsabil financiar?

E greu să pui bani deoparte, dar nu imposibil. Înscrie-te la cursul "Cum să fii responsabil financiar", ți-am pregătit lecții memorabile despre cum să economisești eficient și să dai o altă înfățișare bugetului tău lunar. Creează-ți obiceiuri sănătoase din punct de vedere financiar, cu efecte pozitive pe termen scurt și lung

Workshop-uri de educație financiară

Vrei să înveți cum să obții mai mult de la banii tăi? Înscrie-te la workshop-urile noastre online, live, susținute de experții BCR în educație financiară. Ținem webinariile interactive în fiecare joi, de la 17.00 până la 18.30.

Școala de Bani pe Roți

Am creat Școala de Bani pe Roți, o experiență educațională interactivă pentru cei mici. Prin lecții interactive și jocuri educaționale, juniorii învață despre valoarea banilor și de ce este important să fi responsabili financiar încă de mici. Programează un webinar live, cu specialiștii BCR, pentru elevii sau copii tăi. Caută o dată și o oră disponibilă în calendarul nostru.

Jurnalul tău financiar

Știai că unul din ingredientele succesului este consecvența? La Școala de Bani ți-am pregătit un Jurnal Financiar prietenos, completează-l lună de lună, ca să vezi cum arată bugetul tău lunar. Intră în contul tău și accesează Jurnalul Financiar ca să ai mereu în vedere obiectivele tale financiare și cum să le îndeplinești.