Romania are nevoie de oameni cu încredere în ei. BCR te susține să oferi încredere celor importanți pentru tine prin Creditul Divers.

Calculează rata
Soldul împrumutului trebuie să fie cuprins între 3.000 RON - 88.000 RON sau echivalentul în EUR/USD.
Durata împrumutului tău poate fi de maxim 60 luni.

Rată fixă:
630 LEI

Credit acordat:
30.000 LEI

DAE: 9,91%, dobândă: 9,49% pe an, comision analiză dosar de credit: 0 lei, comision administrare credit: 0 lei, perioada: luni

Rate valabile pentru clienții care își încasează veniturile la BCR.

DAE = 11,01% este valabil indiferent de valoarea și durata alese
DAE = 9,91% este valabil indiferent de valoarea și durata alese

*Oferta este disponibilă pentru împrumuturi noi şi pentru refinanţarea la BCR a împrumuturilor de la alte bănci şi este valabilă pentru clienţii care nu îşi primesc salariul sau pensia în cont la BCR. Dobândă fixă: 10,49%/an; zero comision de analiză şi administrare credit.

*Oferta este disponibilă pentru împrumuturi noi şi pentru refinanţarea la BCR a împrumuturilor de la alte bănci şi este valabilă pentru clienţii care îşi primesc salariul sau pensia în cont la BCR. Dobândă fixă: 9,49%/an; zero comision de analiză şi administrare credit.

Valoare totală plătibilă: LEI

100% protecție:
ai rate fixe ca să te poți concentra pe lucrurile importante. Mai mult, poți opta și pentru pachetul de asigurare, ca tu și familia ta să vă bucurați de protecție completă, orice s-ar întâmpla.
Costuri reduse:
creditul Divers vine cu zero comision de analiză și de administrare.
Aprobare rapidă:
nu este nevoie de adeverință de salariu dacă informațiile despre veniturile tale sunt obținute din baza de date ANAF.

Urmează-ţi visul!

Deja te-ai întregistrat! Vei fi contactat în scurt timp.

Aplică

Sfaturi ca să iei cea mai
bună decizie pentru proiectele tale

Informează-te!

Înainte de a lua un credit, alege un produs de creditare, te așteptăm în sucursală să vorbim. La BCR, suntem gata sa îți răspundem la toate intrebările, astfel încât să alegi suma potrivită și să inţelegi de la început ce beneficii, dar şi ce obligaţii implică a avea un credit. Totul să fie simplu şi transparent pentru tine.

Calculează-ți bugetul

Analizează-ți veniturile și cheltuielile lunare și asigură-te că poți plăti ratele fără probleme. Ca să-ți fie mai ușor, folosește simulatorul de rate din această pagină şi vezi ce rată ai avea la suma de care ai nevoie. Te așteptăm și în sucursală, pentru un calcul personalizat.

Asigură-te că ratele nu-ți variază

Asfel ai certitudinea că plătești aceeași sumă până ce rambursezi complet credtiul. Vestea bună este că la BCR ratele sunt în lei, fixe pe toată perioada creditului, deci nu-ți vor afecta bugetul pe perioada de rambursare, iar tu te vei putea bucura doar de planurile tale.

Protejează-ți familia Asigură-te pentru situaţii neprevăzute

În viață, pot apărea oricând evenimente nedorite. De aceea, la BCR îți oferim un pachet complet de asigurare, să fii sigur că ești în siguranță, că orice s-ar întâmpla, tu, și familia ta sunteți protejați şi creditul nu devine o povară pentru tine sau cei dragi ţie. Pachetul acoperă plata a până la 24 de rate lunare în caz de pierdere involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală și permanentă, precum și rambursarea creditului în caz de deces.

Rambursează vechile datorii şi plăteşte o rată mai mică Refinanțează

Da, poți să scapi de grija plății mai multor rate de credit la mai multe bănci daca le refinantezi printr-un credit nou. În plus, poți să obții și sume suplimentare de bani față de creditul inițial. Te așteptăm la BCR să găsim împreună soluția de refinanțare eficientă pentru tine.

Plăteşte intotdeauna la timp rata lunară Respectă data scadenței

Te asiguri astfel că sumele de plată nu cresc. Plata întotdeauna la timp a ratei lunare îți asigură un bun istoric de creditare care iţi va fi de folos când vei avea nevoie de alte produse de la bancă și o relație pe termen lung cu banca.