BCR Calea Victoriei – unitatea fanion a bancii – este prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor

Bucureşti, 13 noiembrie 2012 - Banca Comercială Romană (BCR) inaugureaza, miercuri, sucursala fanion a bancii, care va fi si prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor – BCR CALEA VICTORIEI.
Unitatea BCR CALEA VICTORIEI este situata pe Calea Victoriei nr. 15, in cladirea

Bucharest Financial Plaza (BFP), si reprezinta un concept nou, cu design revolutionar, realizata cu materiale de ultima generatie.

BCR CALEA VICTORIEI are o structura functionala moderna si unde clientii beneficiaza de servicii financiare bancare de calitate.

Este prima unitate din reteaua BCR care pune accent pe canalele alternative, clientii avand la dispozitie Masina multifunctionala, Automat de schimb Valutar, Bancomat, Internet Banking - Click 24, precum si Alo 24 – call center. Unitatea dispune si de o zona de consiliere.

Programul de lucru este: 24 de ore din 24  - pentru zona de self – service iar programul de consiliere este de Luni pana Vineri intre orele 09.00 -17.30.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  622 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 217,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.618,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.9%.

*  *

BCR - Comunicare Externă 

Tel. 312.00.56; Fax 313 0117

Ionuţ Stanimir, e-mail: ionuţ.stanimir@bcr.ro

Cezar Marin, e-mail: cezar.marin@bcr.ro

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

 

InfoBCR 

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

Twitter: @infoBCR