BCR extinde serviciile pentru antreprenori și lansează, prin intermediul George, primul card de credit Visa pentru microîntreprinderi disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei

București, 12 februarie 2024 – BCR extinde serviciile pentru antreprenori, prin intermediul George, și lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei. Cardul business Visa poate fi accesat din aplicația George, direct de pe telefon, tabletă sau calculator.

Oferta de credit este disponibilă în câteva minute, iar semnarea documentelor contractuale se realizează online, cu semnătură electronică calificată oferită gratuit de BCR. Cardul de credit este trimis prin curier împreună cu instrucțiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo unitate bancară.

„Ne bucurăm să putem extinde, din nou, beneficiile și serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanță. Cu ajutorul acestui card de credit Visa oferim clienților o alternativă financiară 100% online, prin care pot gestiona mult mai eficient cheltuielile de afaceri și fluxul de numerar, din orice loc, la orice oră și fără documente justificative. Totul într-un mod simplu, rapid, actual”, a declarat Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.

„Suntem încântați că prin acest nou parteneriat consolidăm angajamentul Visa la nivel global de a susține sectorul IMM-urilor. Lansarea noului card alături de BCR se adaugă eforturilor Visa de a pune la dispoziția microîntreprinderilor resursele necesare pentru a prospera în economia digitală, venind în completarea beneficiilor din platforma Marile Afaceri Mici. Prin accesarea facilă a noii oferte de creditare, antreprenorii câștigă timp prețios și posibilitatea de a avea un flux de numerar optimizat care să le permită astfel dezvoltarea și continuitatea afacerii în era digitală!”, a adăugat Elena Ungureanu, Country Manager România la Visa.

Cardul de credit vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienți:

  • Până la 55 de zile perioadă de grație pentru plățile efectuate la comercianți
  • Dobândă 0 pentru efectuarea de cumpărături în rate la orice comerciant din lume
  • Posibilitatea emiterii mai multor carduri atașate aceluiași cont
  • Revendicare TVA pentru o gamă largă de cheltuieli externe efectuate de companie în străinătate, în limita a 27% din cuantumul acestora

Prin George pentru afaceri, BCR pune la dispoziția companiilor și alte soluții financiare digitale, așa cum sunt creditul George Smart Business și Digital Overdraft. Cele două produse de creditare business oferă finanțare 100% online, fără drumuri la bancă și cu 0 documente, fiecare dintre ele în limita a 490.000 lei.

 

În prezent, aproximativ 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri, ecosistemul digital unic în România, care asigură o ofertă integrată de Digital Onboarding, multiple soluții de finanțare complet digitale (facilități de credit revolving sau cu plata în rate) și Multiprofile (proces simplu prin care utilizatorul care are cont personal și business George folosește aceeași platformă pentru a se autentifica). În 1-9-2023, peste 70% dintre clienții eligibili și-au deschis relația cu banca prin Digital Onboarding, iar aproape 80% dintre liniile de credit standard pentru clienții microîntreprinderi au fost acordate prin Digital Overdraft.

 

Mai multe informații despre cardul de credit business pot fi accesate de pe site-ul BCR.