14-09-2023

BCR lansează George Junior: orice copil poate avea gratuit de la 7 ani propriul cont bancar, acces la digital banking și card pe numele său. Și, în plus, acces la educație financiară. Totul, 100% online.

București, 14 septembrie 2023 – Banca Comercială Română (BCR) anunță lansarea George Junior, un pachet de servicii dedicat copiilor între între 7 și 13 ani, accesibil chiar și 100% online, ce oferă acces la un cont bancar, la platforma de banking George și la un card personalizat pe numele lor, cu un design special conceput de artistul Kitra, totul sub îndrumarea părinților.

,,Prin George Junior, copiii pot învăța cum să devină independenți în gestionarea responsabilă a banilor. Procesul pentru deschiderea unui cont pentru copii este gândit să fie cât mai simplu pentru părinți. În plus, aceștia au control deplin asupra cheltuielilor realizate de copil, având posibilitatea de a monitoriza tranzacțiile, de a bloca cardul și de a seta limite personalizate pentru cardul copilului. Tot ca măsură de protecție pentru banii copiilor, ei pot opera tranzacții doar pe 3 canale: la bancomat, online și în magazine, cu reguli și limite clare stabilite de părinte.

Ne propunem să aducem în ecosistemul George toți membrii familiei, oferind produsele și serviciile noastre bancare într-o experiență digitală, complet integrată. În plus, unul dintre aspectele esențiale pe care George Junior îl aduce este accesul la informații de educație financiară direct în aplicație. George le va oferi constant celor mici informații despre istoria și valoarea banilor, despre diferențele dintre nevoi și dorințe și despre cum pot face alegeri financiare inteligente.

Părinții pot folosi, în acest mod, ecosistemul George pentru a-i învăța pe copii ce înseamnă banii și economisirea, ceea ce va sprijini efortul educațional pe întreaga lor perioadă de dezvoltare.”

Vlad Huțuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail