• George, primul banking inteligent din România, se pregătește să deschidă sezonul 2022 al marilor festivaluri de muzică din România
  • George, o inovație BCR, este pentru al doilea an la rând partener oficial al SAGA Festival, cel mai mare eveniment de muzică electronică din București
  • Peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor urca, între 3 și 5 iunie, pe scenele de la Arena Națională, noul loc de desfășurare al festivalului

București, 30 mai 2022 – George, platforma de banking inteligent a BCR, este din nou partener oficial al SAGA Festival, cel mai mare eveniment muzical din București. SAGA va avea loc între 3-5 iunie la Arena Națională și promite un line-up electrizant, Tiesto, Marshmello, DJ Snake, Afrojack, Acraze, Purple Disco Machine, Ofenbach, Timmy Trumpet fiind doar o partre dintre artiștii care vor da start-ul distracției la primul festival al verii.

Clienții BCR care utilizează George vor avea un statut special la SAGA Festival. Astfel, ei vor beneficia de:

  • Acces rapid la eveniment, prin Fast Lane;
  • Curse gratuite cu trotinetele Splash, la pornirea sau închiderea cursei în perimetrul festivalului;
  • Activări speciale cu multe surprize.

Prima ediție a SAGA Festival a avut loc în 2021 la Romaero și a adunat aproximativ 40.000 de oameni. Pe 3, 4 și 5 iunie 2022, noul loc de întâlnire va fi Arena Națională din București, împreună cu parcul care o împrejmuiește, acolo unde întregul concept al festivalului va atinge noi forme, cu mai multe scene și surprize.

Oricine poate deveni utilizator George și, astfel, beneficiar al avantajelor de la SAGA Festival prin simpla accesare a site-ului www.bcr.ro. Contul George se poate deschide 100% online, de pe mobil, tabletă sau laptop, în aproximativ 10 minute și, până la recepționarea fizică a cardului George (2-3 zile), utilizatorii pot folosi cardul virtual deja activ din aplicație. Până pe 2 iunie, orice persoană care  își deschide un cont curent George intră automat într-o tragere la sorți pentru a câștiga un bilet la SAGA Festival, fiind puse astfel în joc 800 de bilete.

George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online toate serviciile de daily banking, chiar și cele mai complexe, de la deschiderea unui cont curent, până la credite, carduri, transferuri rapide, economii, asigurări, cashback, investiții și beneficii financiare multiple. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România și 7 milioane în celelalte țări din Centru și Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa și este partener cu unele dintre cele mai mare festivaluri și evenimente culturale din România.

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 323 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.700 de echipamente, aproximativ 11.400 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

*  *

BCR - Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:catalin.ionita@bcr.ro telefon: 0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

Telefon: *2227, apelabil gratuit din toate reţelele naţionale