• Prima platformă de banking digital din România, George, își extinde beneficiile disponibile în magazinul său online prin asigurarea de viață Venit Protect
  • Asigurarea este încheiată de BCR Asigurări de Viață VIG și poate fi accesată direct în George, oferind protecție financiară în cazul evenimentelor neprevăzute, care pot afecta echilibrul financiar, precum șomajul, incapacitatea temporară de muncă, invaliditatea, situațiile care necesită spitalizare, dar și deces
  • Venit Protect poate fi achiziționată direct din magazinul George, 100% online, fără evaluare medicală prealabila și se adresează tuturor persoanelor, cu statut de angajat, antreprenor sau pensionar, care au între 18 și 69 de ani și au un cont curent deschis la BCR

 

București, 18 ianuarie 2022 – Banca Comercială Română continuă să-și extindă ecosistemul digital George și anunță disponibilitatea Venit Protect, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viață VIG, care poate fi achiziționat 100% online, din George. Venit Protect asigură protecția veniturilor, oferă despăgubire și un confort al echilibrului financiar în cazul unor evenimente neprevăzute, care includ situații ce necesită spitalizare, incapacitate temporară de muncă, șomaj, invaliditate sau deces. Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual și oferă clienților protecție inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.

„Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și menține echilibrul financiar, într-un moment în care întreaga societate se confruntă în continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladează rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic și personal. Venit Protect este o soluție de asigurare de viață, care poate veni în sprijinul clienților și a familiilor acestora, pentru a-i ajuta să depășească posibilele situații dificile. Asigurarea se poate achiziționa simplu și rapid, 100% online, direct din magazinul George, fără evaluare medicală. Clienții au și posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obținând în mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire”, a declarat Marian Oprea, Șef Departament Management Produselor de Asigurare Retail, BCR.

Pe parcursul unui an de asigurare, clienții Venit Protect pot beneficia de maximum două evenimente despăgubite pentru riscuri de șomaj, incapacitate temporară de muncă sau spitalizare. În plus, pentru șomaj și incapacitate de muncă, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioadă de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.

Venit Protect oferă protecție financiară atât pentru angajați, cât și pentru antreprenori și pensionari, având un cost lunar cuprins între 20 și 50 de lei, în funcție de nevoile de protecție ale acestora. Cu titlu de exemplu, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 35 de lei, beneficiile sunt următoarele:

Pentru angajați, asigurarea Venit Protect acoperă incapacitate temporară de muncă, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizare din orice cauză, spitalizare ca urmare a unui accident în afara țării, deces din orice cauză, invaliditatea totală și permanentă din orice cauză:

-          17.500 de lei în caz de deces;

-          17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;

-          700 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;

-          700 de lei/luna în caz de pierdere involuntară a locului de muncă;

-          1.400 de lei în caz de spitalizare;

-          3.500 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Pentru antreprenori/PFA, asigurarea acoperă decesul din orice cauză, invaliditate totală și permanentă din orice cauză, incapacitate temporară de muncă, spitalizare din orice cauză și ca urmare a unui accident în afara țării:

-          17.500 de lei în caz de deces;

-          17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;

-          1.400 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;

-          2.800 de lei în caz de spitalizare;

-          7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Pentru pensionari, asigurarea acoperă decesul din accident, invaliditatea totală și permanentă din accident, spitalizare ca urmare a unui accident sau ca urmare a unui accident în afara țării.

-          35.000 de lei în caz de deces din accident;

-          35.000 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă din accident;

-          2.800 de lei în caz de spitalizare din accident;

-          7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării

Asigurarea de viață Venit Protect se încheie pe o perioadă de 1 an și se reînnoiește automat, prin plata primei lunare de asigurare pâna la împlinirea vârstei maxime de 70 de ani.

Clienții BCR care dețin o asigurare Venit Protect pot solicita despăgubirea evenimentelor asigurate, adresându-se unui reprezentant BCR, apelând Call Center BCR Asigurări de Viață VIG la numărul de telefon 021.206.90.40 (apel cu tarif normal, disponibil de luni până vineri, între 09:00-17:30) sau pe e-mail la adresa daune.bcr@bcrasigviata.ro.

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 327 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.800 de echipamente, aproximativ 11.300 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

*  *

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group este o companie membră a Vienna Insurance Group, lider pe piața asigurărilor în Europa Centrală și de Est. A fost înființată în anul 2005 ca subsidiară a BCR și apoi preluată, în 2008, de Vienna Insurance Group (VIG), care a devenit acționar majoritar al companiei. Începând cu anul 2009, compania a devenit liderul pieței de bancassurance și ocupă poziția secundă în piața asigurărilor de viață din România. Orientarea spre client, adaptarea permanentă la schimbările pieței, inovația, precum și parteneriatul excelent cu cea mai mare bancă din România, BCR, se reflectă în calitatea produselor de asigurare lansate în rețeaua bancară, în calitatea și diversitatea portofoliului și nu în ultimul rând, în rezultatele companiei și recunoașterea de care aceasta se bucură pe piața asigurărilor din România.

*  *

Vienna Insurance Group este lider pe piața asigurărilor în Europa Centrală și de Est (CEE). Grupul cu o tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții este format din aproximativ 50 de companii din 30 de țări. Cei peste 25.000 de angajați ai Vienna Insurance Group au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Actiunile VIG sunt cotate pe bursa de valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard and Poor’s. Vienna Insurance Group colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

*  *

BCR - Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:catalin.ionita@bcr.ro telefon: 0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

Telefon: *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS

 

BCR Asigurări de Viață VIG

Andreea Bucur, Marketing Manager

andreea.bucur@bcrasigviata.ro, telefon: 0731.280.072

Info BCR Asigurări de Viață VIG

Str. Rabat nr.21, Sector 1, București

Telefon: 021.206.90.40, E-mail: clienti@bcrasigviata.ro