• Premiul a fost acordat în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private
  • Gala este organizată de XPRIMM, cel mai important portal media specializat în acest domeniuBucurești, 4 aprilie 2018  

Gala Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private ediția 2018, organizată de XPRIMM, are o tradiție de peste 15 ani și aduce recunoaștere profesioniștilor din industrie.

La categoria Premiilor Pensiilor Private, care oferă recunoaștere pentru excelență în administrarea fondurilor de pensii facultative și a celor administrate privat, BCR Pensii a primit Marele Premiu: Compania Anului 2017 în sectorul pensiilor private.   

„Consider că premiul încununează preocuparea noastră de a veni constant în întâmpinarea așteptărilor participanților noștri prin randamente investiționale foarte bune, o politică de comisioane inovatoare pe Pilonul III, educația financiară permanentă pe care o facem în spațiul public, calitatea serviciilor și a comunicării. În mod cert nu ne vom opri aici”, a declarat Radu Crăciun, Director General și Președinte al Directoratului BCR Pensii.

 

BCR PENSII S.A.F.P.P. S.A („BCR Pensii”)  administrează Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS și Fondul de Pensii Administrat Privat BCR

Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

BCR PENSII

Nicoleta Farkaș, e-mail: nicoletamihaela.farkas@bcr.ro

BCR - Comunicare Externă

Cătălin Ioniță, e-mail: georgecatalin.ionita@bcr.ro

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.pensiibcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR PENSII vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact:

Telefon: 021 9503 (tarif normal), fax: 021 232 40 35,   e-mail: pensiibcr@bcr.ro sau  sau via chat disponibil pe www.pensiibcr.ro