Banca Comercială Română (BCR) a dezvoltat o nouă funcționalitate pentru mașinile multifuncționale (MFM) și pentru ghișeele automate (APT), aceea de depunere numerar în orice cont bancar deschis la BCR. Operațiunea este disponibilă atât pentru clienții persoane fizice, care au posibilitatea să facă depuneri în LEI (la MFM și APT), EUR și USD (doar la MFM), cât și pentru persoanele juridice (microîntreprinderi/PFA), care au opțiunea depunerii în moneda națională.

Comisionul pentru această nouă operațiune de depunere la mașinile multifuncționale și la ghișeele automate este de 2 lei pentru depunerile în lei și 1 EUR / USD pentru depunerile în valută, cu 50% mai mici decât cele percepute la ghișeu. Limita maximă de tranzacționare este de 10.000 EUR / zi sau echivalentul în lei.

“Suntem continuu preocupați de digitalizarea canalelor alternative de banking și de găsirea unor soluții eficiente și ușor de utilizat de clienții noștri. Prin această nouă funcționalitate suntem în măsură să acoperim la terminalele self-service BCR peste 90% din tranzacțiile pe care un client le poate face la ghișeul unei unități. În plus, costurile pentru client sunt minime având în vedere că am eliminat comisioanele de retragere numerar la terminalele self-service înca din octombrie 2015, iar costurile pentru celelalte tranzacții sunt cu până la 50% mai mici decât la ghișeu” a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.

BCR dispune de cea mai mare rețea de terminale Self-Service din piața locală printr-o flotă de 2616 ATM-uri și terminale care acceptă depuneri de numerar și operațiuni complexe, și anume 1927 ATM-uri, 79 mașini multifuncționale și 529 de ghișee automate (echipamente tip Self-Service la care clienţii BCR, persoane fizice, pot efectua singuri operaţiunile dorite: plata facturilor, alimentarea conturilor curente sau rambursarea sumelor pentru cardul de credit) și 160 automate de schimb valutar.

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 510 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

*  *

BCR - Comunicare Externă

Alina Daneasa, e-mail: alina.daneasa@bcr.ro

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

 

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

 

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale