Banca Comercială Română (BCR) a lansat noua versiune a website-ului său www.bcr.ro. Cu un design nou având la bază unul dintre cele mai avansate sisteme de administrare a conținutului, clienții Băncii Comerciale Române beneficiază acum de o experiență nouă, de un conținut mai simplu, mai prietenos, mai ușor de înțeles, de o vizibilitate mai mare a produselor și serviciilor aflate în prim-plan, dar și de posibilitatea de a solicita online produsele băncii prin formularele existente în majoritatea paginilor de produs.

Marian Ignat„Suntem bucuroși să începem noul an cu un website complet refăcut, website care vine cu un design modern, conținut relevant și funcționalități inovatoare. Având în vedere exclusiv perspectiva utilizatorui, noul website BCR a fost proiectat folosind cele mai noi tehnologii care vor permite o comunicare eficientă cu utilizatorii prin afișarea de conținut personalizat nevoilor acestora”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.

Noul www.bcr.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) și indică rapid și prescis locația sucursalelor și bancomatelor BCR din apropiere prin funcția de geolocalizare din browser.

Cristian Mustata"Noul design al website-ului www.bcr.ro este doar primul pas din seria de noutăți digitale pe care le pregătim în 2016. Am început prin regândirea întregului conținut referitor la serviciile și produsele noastre, astfel încât să fie mai relevant pentru clienții noștri și mai simplu de înțeles. Cu alte cuvinte, am tradus banking-ul pe înțelesul tuturor. Am creat o secțiune “Help Center” în care încercam să oferim răspunsuri clare celor mai frecvente întrebări primite până acum. De asemenea, clienții pot căuta ceea ce îi interesează folosind direct secțiunea de “Căutare” care funcționează predictiv”, a declarat Cristian Mustață, Șef departament Strategie Digitală, BCR.

Infografic noul site BCR
Mai multe detalii în Infografic

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

*  *

BCR - Comunicare Externă

Alina Daneasa, e-mail: alina.daneasa@bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale