Bucureşti, 15 octombrie 2015 - 10.000 de clienți au semnat deja oferta Băncii Comerciale Române (BCR) de reducere a ratelor lunare, în medie cu 20%, în cadrul campaniei Scade Rata.

„10.000 de clienți se bucură deja de rate reduse, apreciind strategia BCR de scădere a ratei de credit și modul pro-activ în care noua ofertă include comisioane ZERO (de analiză, de administrare), precum și o asigurare de viață GRATUITĂ. Campania SCADE RATA este un pas important pe care BCR dorește să-l facă în consolidarea relației cu clienții săi”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Executiv Retail&Private Banking,  BCR.

Clienții care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, sunt preponderent bărbați (66%), de 44 ani (vârsta medie la data refinanțării creditului), din mediul urban (București), căsătoriți (82%), cu studii universitare și venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economiști sau funcționari publici, care apreciază ofertele concise și rezultatele rapide. Cunoștințele lor financiare sunt bune și foarte bune, cunosc și utilizează produsele bancare (utilizează, în medie, 3 produse bancare) fiind axați pe plățile prin intermediul internet banking-ului. Este un client atent la cheltuielile lunare, dar și la avantajele pe care le obține în urma colaborării cu banca.

BCR oferă clienților cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobandă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. Dupa această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienții cu garanție imobiliară.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

BCR - Comunicare Externă 

Alina Daneasa, e-mail: alina.daneasa@bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

InfoBCR 

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

Twitter: @infoBCR