BCR Pensii si-a lansat, recent, un nou website – www.pensiibcr.ro, împreună cu o noua versiune a serviciul 24 Pensie.

Noul www.pensiibcr.ro are o navigare mai intuitivă şi numeroase caracteristici îmbunătăţite sau noi.

Vrem sa fim cat mai aproape de clientii nostri, sa raspundem prompt intrebarilor acestora, iar acum o vom face si prin serviciul de chat disponibil pe site-ul pensiibcr.ro. Ne dorim  sa oferim in orice moment clientilor BCR Pensii,  prin serviciul 24 Pensie, accesul la infomatii si date concrete cu privire la economiile pe care le au in  conturile individuale de  pensie privata.Relansarea website-ului PensiiBCR.ro si a serviciului 24 Pensie sunt actiuni ce fac parte din demersurilor noastre de crestere a nivelului educatiei financiare si constientizarii nevoii de economisire individuala pentru la pensie”, a declarat Melania Mirea, Director Executiv, BCR Pensii.

Serviciul 24 Pensie ​oferă clienţilor o serie de noi facilităţi, precum:  

  • acces permanent la situatia financiară detaliată a contului de pensie, inclusiv detalii despre fiecare contributie alocata,
  • vizualizarea si actualizarea rapidă a datelor tale personale,
  • scrisoarea de informare anuală se regăseste si în contul tău 24Pensie..

Totodată, clienţii BCR Pensii vor beneficia pe www.pensiibcr.ro de suport si consiliere permanentă via chat sau la telefon 021 9503.

Fondul de Pensii Facultative BCR Plus a depasit, recent, pragul de 100.000 de clienti, inregistrand 101.939 de participanti, 182,96 mil lei active nete in administrare si o rata de rentabilitate anualizată pentru  ultimele 24 de luni de 9.6733% la 31 martie 2015, conform datelor publicate de ASF.

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS si Fondul de Pensii Administrat Privat BCR sunt administrate de BCR PENSII, SAFPP SA, website www.pensiibcr.ro

Performantele anterioare nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

BCR - Comunicare Externă 

Cezar Marin: cezar.marin@bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele şi serviciile BCR, vă rugăm să folosiţi următoarele modalităţi de contact:

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

Twitter: @infoBCR