Banca Comercială Română (BCR) lansează o oferta promoţională pentru creditele noi de nevoi personale cu accent pe transparenţă, simplitate, rapiditate şi preţ competitiv – dobândă fixă de la 8,5%/an pentru credite acordate pe maxim 3 ani şi 9%/an pentru credite acordate pe 5 ani, ZERO comisioane de analiză şi administrare iar asigurarea de viaţă este gratuită. Oferta este valabilă pentru toate persoanele care solicită credite noi sau aleg să-şirefinanţeze la BCR creditele / cardurile de credit în derulare la alte bănci.

În premieră, clienţii pot profita de o reducere de dobândă de 0,1p.p. dacă depun o cerere de credit DIVERS în fiecare zi de vineri din perioada 10 martie – 3 mai 2015, între orele 13:30 – 15:30, în orice agenţie din orasele Arad, Cluj Napoca, Timişoara, Craiova, Sibiu, Braşov, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti.

Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii DIVERS BCR: adeverinţa de salariu, fişa fiscală/formular BCR şi factura de utilităţi sau talon de pensie, decizie de pensionare definitivă şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii. Cu aceleaşi 3 acte, clienţii pot lua şi un card de credit BUN DE PLATĂ

Toate persoanele care îşi încasează salariul sau pensia în cont la BCR beneficiază de aprobare rapidă a cererilor de credit: maxim 3 ore.

Banca oferă asigurarea de viaţă gratuit şi acordă o reducere de 20% a primei în cazul poliţelor de asigurare de somaj şi invaliditate.

În cazul cardului de credit BUN DE PLATĂ, clienţii beneficiază în primul an de comisioane de emitere şi administrare ZERO în cazul în care achiziţionează un card de credit împreună cu un alt produs de creditare BCR. Totodată, clienţii primesc până la 5% din valoarea cumparaturilor, lunar, bani înapoi în cont la folosirea cardului la plată la anumiţi comercianţi (detalii pe www.bundeplata.ro). În luna martie, spre exemplu, clienţii primesc 5%  bani în cont pentru sumele reprezentând taxe şi impozite plătite cu cardul de credit.

Oferta este valabilă în perioada 10 Martie - 3 Mai 2015.

Exemple de calcul

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobândă fixă: 9%/an; rată lunară: 374 lei; valoare totală plătibilă: 22.419 lei. Dobânda se stabileşte în funcţie de istoricul de creditare, comportamentul de plată, vechimea şi continuitatea în muncă şi poate ajunge până la 14%/an.

DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATĂ de 5.367 lei, trasă imediat şi în totalitate, calculată pe o perioadă de 12 luni; dobândă fixă: 28%/an; comisioane: 0 lei emitere, 45 lei/an administrare, începând cu al 2-lea an.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 538 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 45.000 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul anului 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 196,3 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 55,1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,6%.

BCR - Comunicare Externă 

Cezar Marin: cezar.marin@bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele şi serviciile BCR, vă rugăm să folosiţi următoarele modalităţi de contact:

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

Twitter: @infoBCR