Anunt - Important

Procedand la vizualizarea acestor materiale la care este permis accesul prin aceasta poarta, dumneavoastra declarati ca sunteti (i) situat/a in Romania, si ca (ii) sunteti de acord sa nu transmiteti sau sa nu transferati in orice alt mod nici un fel de informatii continute pe aceasta pagina de internet niciunei persoane din nicio jurisdictie in care extinderea disponibilitatii materialelor la care solicitati accesul ar incalca orice lege sau reglementare aplicabila, sau niciunor publicatii de larga circulatie din nicio jurisdictie in care extinderea disponibilitatii materialelor la care solicitati acces ar contraveni oricarei legi sau reglementari aplicabile.

VERSIUNILE ELECTRONICE ALE MATERIALELOR PE CARE INCERCATI SA LE ACCESATI VA SUNT PUSE LA DISPOZITIE PE ACEASTA PAGINA DE INTERNET CU BUNA CREDINTA SI AU EXCLUSIV SCOP INFORMATIV.

ACESTE MATERIALE NU SE ADRESEAZA SAU NU SUNT ACCESIBILE PERSOANELOR CARE AU RESEDINTA SAU CARE SE AFLA IN NICIO JURISDICTIE IN CARE EXTINDEREA DISPONIBILITATII MATERIALELOR PE CARE INCERCATI SA LE ACCESATI AR INCALCA ORICE LEGE SAU REGLEMENTARE APLICABILA.

Materialele nu reprezinta si nu fac parte din nicio oferta sau solicitare de a cumpara sau de a subscrie valori mobiliare in nicio jurisdictie in care astfel de oferte sau vanzari sunt ilegale.

Urmatoarele materiale nu reprezinta o oferta de vanzare valori mobiliare in Statele Unite. Valorile mobiliare la care se refera aceste materiale nu au fost inregistrate conform Legii Valorilor Mobiliare din 1933 a Statelor Unite, astfel cum a fost modificata ("Legea Valorilor Mobiliare a S.U.A.") si nu pot fi oferite sau vandute in Statele Unite fara inregistrare sau scutire de la inregistrare, sau intr-o tranzactie care nu face obiectul cerintelor de inregistrare in temeiul Legii Valorilor Mobiliare din S.U.A.  Nicio oferta publica de valori mobiliare nu se va desfasura in Statele Unite ale Americii.

In cazul in care nu aveti permisiunea sa vizualizati materialele de pe aceasta pagina de internet sau nu sunteti sigur daca aveti permisiunea sa vizualizati aceste materiale, va rugam sa parasiti aceasta pagina de internet.  Aceste materiale nu trebuie sa fie facute publice sau transmise in orice alt mod, distribuite sau circulate in sau catre orice jurisdictie in care aceste oferte sau vanzari sunt ilegale.

Prin continuarea demersurilor de vizualizare a urmatoarelor materiale, dumneavoastra declarati, garantati si sunteti de acord ca:

(i) sunteti situat/a in Romania; 

(ii) ati citit si ati inteles anuntul de mai sus, ati inteles ca va poate aduce atingere drepturilor care va revin si sunteti de acord sa respectati termenii acestuia; si

(iii) aveti dreptul de a accesa versiunile electronice ale materialelor.