Formular dovada plata poprire

Te rugam sa completezi informatiile pentru deblocarea sumelor ca urmare a efectuarii unei plati pentru poprirea activa

În cazul în care ai efectuat plata popririi, te rugăm să încarci documentele doveditoare (ordin de plata, extras de cont, adresa de sistare emisă de executor, chitanță).

Dacă transmiterea documentelor ce dovedesc plata popririi a fost efectuată în timp util, te informăm că plata sumei la poprire va fi oprită, însă fără deblocarea sumelor din conturi.

De asemenea, te rugăm să contactezi executorul pentru transmiterea adresei de ridicare a popririi către banca, în termen de 5 zile lucrătoare.

Cererile se procesează în aceeași zi dacă sunt înregistrate până la ora 16:30. Cererile încărcate în zilele lucrătoare după ora 16:30 sau în zilele nelucrătoare vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare

Daca detii un CNP te rugam sa il completezi mai jos:

În cazul popririlor dispuse de ANAF prin portalul e-Popriri, adresa de sistare va fi transmisă de executor prin portal, fără a emite o adresa de sistare în format letric.

Încărcarea adreselor de ridicare poprire prin intermediul acestui formular nu presupune și procesarea de către banca a documentului, fiind necesară confirmarea autenticitatii acestuia de către executorul emitent. Banca va contacta executorul pentru validarea documentului.

Se pot incarca maximum 5 fisiere de tip imagine (ex: png, jpg, jpeg, etc.) sau PDF. Marimea totala a fisierelor sa nu depaseasca 10MB.