Cafea sau 7000 leiCafea sau 7000 lei

Dacă tot stăm mai mult timp pe-acasă și consumăm cafeaua pe care o pregătim noi, ce-ar fi dacă am pune echivalentul unei cafele zilnice deoparte?

Astfel, reușim să avem o sumă mică pusă deoparte pentru cheltuieli neprevăzute și avem și un sentiment de siguranță că putem controla unele lucruri din viața noastră.

Specialiștii estimează că dacă punem zilnic deoparte banii de cafea, putem să strângem în doi ani până la 7.000 de lei.


Îți propunem să începi cu pași mici și să urmărești zilnic cum crește acest mic fond de cheltuieli neprevăzute, fără să faci vreun efort considerabil. Iar cu timpul vei putea să te bucuri de el.

  • Ia prieteni cu tine în gașca celor care economisesc, vă motivați reciproc să puneți deoparte banii de cafea;
  • Vă beți cafeaua împreună printr-o aplicație de mesagerie video și discutați despre ce cheltuieli neprevăzute pot apărea și care sunt situațiile în care veți apela la acei bani;
  • Vă analizați progresul zilnic și vă încurajați unii pe ceilalți să nu uitați să puneți deoparte acei bani zilnic.

Orice lucru poate să pară dificil la început, însă orice pas mic pe care îl facem acum ne va ajuta pe termen mediu și lung, important e să începem.

De azi economisești cu George

Mărunțișul la saltea și pușculița nu mai sunt de încredere. Mai bine pui banii deoparte în contul tău de economii MaxiCont. Îl deschizi rapid, îl alimentezi automat și îl accesezi oricând ai nevoie 100% online, direct din George.

Și mai multe sfaturi!