INVESTEŞTE INTELIGENT!

ACUM AI OCAZIA SĂ INVESTEŞTI ḮN TITLURILE DE STAT FIDELIS EMISE DE MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE ḮN LEI ŞI EURO
INVESTEŞTE INTELIGENT!

ACUM AI OCAZIA SĂ INVESTEŞTI ḮN TITLURILE DE STAT FIDELIS EMISE DE MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE ḮN LEI ŞI EURO

În perioada 1-16 septembrie 2022, se va desfășura o noua ofertă publică de Titluri de stat emise de către Ministerul Finanțelor Publice în cadrul Programului FIDELIS, cu o valoare minimă de subscriere de 5.000 RON/ 1.000 EUR. Poți cumpăra Titluri de Stat de la orice sucursală BCR și beneficiezi de dobândă fixă în funcție de scadența fiecărei emisiuni.

  • Emisiune în Lei
    • Maturitate 3 ani, dobândã fixã de 8,00%/an
  • Emisiuni în Euro:
    • Maturitate 1 an, dobândã fixã de 1,85%/an
    • Maturitate 2 ani, dobândã fixã de 2,65%/an

Titlurile de stat vor fi oferite exclusiv persoanelor fizice rezidente şi nerezidente, cu excepţia persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani până la data închiderii ofertei, inclusiv.

Citiţi prospectul de emisiune înainte de a subscrie! O investiţie în titluri de stat implică anumite riscuri, incluzând, fără a se limita la, modificări legislative, inclusiv în ceea ce priveşte regimul fiscal aplicabil, sau riscuri legate de rata dobânzii. Prospectul de emisiune este publicat în format electronic pe website-ul Ministerului Finanţelor Publice (www.mfinante.ro), pe website-ul BCR (www.bcr.ro) şi pe website-ul Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro).

Banca Comercială Română S.A., cu sediul în Bucureşti, Calea Plevnei nr. 159, Business Garden Bucharest, clădirea A, etajul 6, sector 6, cod poştal 060013, Registrul CNVM PJR01INCR/400007, Decizie de autorizare CNVM nr. 152/22.05.2007.

Linkuri utile: