Aplicația eToken (IDentity) BCR

Banca ta vine cu tine oriunde mergi prin intermediul Aplicației eToken (IDentity)! Te autentifici printr-o atingere pe telefon și accesezi toate serviciile

  • Te autentifici simplu și rapid
  • Ai acces la contul tău oriunde, oricând
  • Efectuezi tranzacții în siguranță

Ce primesc?

RAPIDITATE
Te autentifici simplu și rapid, prin amprentă sau PIN

ACCESIBILITATE
Efectuezi tranzacții de pe telefonul mobil – oriunde, oricând!

SIGURANȚĂ
Tranzacțiile pot fi autorizate doar cu ajutorul codului PIN știut de tine

Vreau să știu mai mult

Poate ai uitat Token-ul acasă sau pur și simplu nu l-ai luat cu tine. Acum îți poți accesa contul simplu și ușor prin aplicația eToken (IDentity) ce îți permite să efectuezi tranzacții de pe telefonul mobil, oriunde ai fi!

Uite ce simplu este să o folosești:

Ca să te autentifici în 24 Banking, trebuie doar să deschizi aplicația, să apeși pe butonul ”Login” și să introduci codul PIN. Acum îți verfici telefonul mobil și primești codul unic de autentificare OTP – one time password pe care o introduci în aplicație.

Pentru a semna o tranzacție, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația eToken (IDentity), să apeși pe butonul ”Semnătură” și să completezi cele două informații necesare ce apar îngroșate pe ecran, adică:

  • Suma tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR, în format întreg, fără virgulă; de exemplu: 563,00 se va scrie 56300
  • ultimele 4 cifre din IBAN-ul beneficiarului tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR(dacă acesta cuprinde și litere, se vor scrie doar ultimele 4 caractere numerice)

Apoi, introduci codul PIN și obții codul de semnare.

Ca și alternativă, îți oferim și posibilitatea de a semna tranzacțiile din Click 24 Banking prin opțiunea ”Semnătură cod QR”. Aceasta iți permite scanarea codului QR afișat în ecranul Click 24 la semnarea plății pentru a obține automat detaliile necesare generării codului de semnatură. Trebuie doar să mai introduci codul PIN

În Mobile Banking, totul este și mai simplu. Pentru a te autentifica și semna o tranzacție, trebuie doar să apeși butonul aferent eToken (IDentity) din aplicația Touch 24 Banking în ecranul în care te aflii și să introduci PIN-ul. De restul ne ocupăm noi!

Din motive de securitate aplicația eToken (IDentity) BCR nu funcționează pe telefoanele a căror protecție de superuser a fost înlăturată (telefoane jailbroken/rooted).

Această restricție are ca scop garantarea siguranței conturilor tale la realizarea tranzacțiilor prin George.

 

Cum instalez aplicația eToken (IDentity) BCR?

1

Activezi aplicația prin completarea datelor primite de la noi: seria token, codul de autorizare și codul de activare

2

Îți scanezi amprenta. Autentificarea în aplicație și semnarea tranzacțiilor se realizează cu ajutorul amprentei tale. Ca variantă alternativă poți opta pentru un cod PIN ales chiar de tine.

3

Totul este gata. Poți efectua tranzacții doar cu telefonul, oriunde, oricând!

Poate te interesează și

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă