Restructurare credite

Soluții sustenabile pentru clienții aflați în situații dificile,
care se confruntă cu probleme financiare.

Restructurare credite

Soluții sustenabile pentru clienții aflați în situații dificile,
care se confruntă cu probleme financiare.

Soluții pentru clienții persoane fizice care se află în situații dificile

Experiența ultimilor ani ne-a demonstrat că sistemul bancar trebuie să se angajeze pe termen lung la susținerea consumatorilor de servicii financiare în 3 direcții specifice: protecție, educație și intermediere financiară responsabilă.

Când spunem protectie, ne referim la responsabilitatea noastră de a preveni și preîntâmpina problemele financiare ale consumatorilor prin crearea, adoptarea și sprijinirea de bune practici care să promoveze respectarea legilor de protecție ale acestora.

Sistemul bancar trebuie să crească eficiența educației financiare prin contactarea consumatorilor când aceștia caută și sunt receptivi la asistența de specialitate, ceea ce va conduce pe termen lung la o creditare responsabilă.

Facem eforturi și ne preocupă permanent situația financiară a clienților noștri, indiferent de relația pe care aceștia o au cu banca. Pentru noi, este foarte important să avem clienți care să ne solicite sprijinul, să comunice cu noi si să ne contacteze pentru a găsi împreună soluții la problemele financiare cu care se confrunta.

Suntem conștienți că pe parcursul derulării relației de credit pot apărea evenimente neprevăzute, care pot da peste cap toate planurile și pot crea situații greu de gestionat, însă  am creat o serie de soluții menite să vină în întâmpinarea dumneavoastră în astfel de cazuri și care să vă ofere sprijinul necesar în astfel de situații dificile.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați de fiecare dată când vă aflați într-o situație tensionată care ar putea să vă afecteze finanțele lunare sau când considerați că vă aflați într-una din  oricare alta circumstanta pe care o veți regăsi descrisă în această secțiune, iar în funcție de cazul dumneavoastră, vom găsi împreună o soluție reală, pe termen lung.

Soluții sustenabile de rambursare - Opțiunile tale

Situațiile considerate ca fiind dificultăți financiare, în care puteți beneficia de soluții alternative:

Principalele condiții de eligibilitate aplicabile clienților persoane fizice pentru acordarea unor soluții alternative

Principalele tipuri de soluții pentru persoanele
aflate în dificultate financiară

Documentația necesară în vederea restructurării
creditelor acordate persoanelor fizice

IMPORTANT

Exemplu de calcul

Cum Aplic?

Contact