Proprietăți de vânzare prin credit imobiliar BCR

Indiferent dacă vrei să cumperi sau să închiriezi un spațiu, cu siguranță găsești în portofoliul de proprietăți BCR ceea ce cauți!

  • Apartamente cu priveliște de poveste
  • Case de vacanță în diferite părți ale țării
  • Spații comerciale adaptate nevoilor tale

Casa visurilor tale este aici

Ce poate fi mai entuziasmant decât să te muți în sfârșit la casa ta și să ai un colț de lume doar al tău?

Știm cât de greu poate fi să găsești ceva pe placul tău, tocmai de aceea îți punem la dispoziție proprietăți aflate în portofoliul nostru pe care te invităm să le descoperi.

Poate cauți un apartament cu o priveliște frumoasă, o casă la munte sau o vilă de vacanță la mare. Dar, poate ai nevoie de un spațiu comercial pentru firma ta sau de un spațiu de birouri dotat cu tot ce îi trebuie echipei tale. Ne-am gândit la toate din timp și ne-am populat portofoliul cu spații diverse, astfel încât ție să nu îți lipsească nimic.

Dacă nu vrei să cumperi ci doar să închiriezi, nu este nicio problemă. Avem aceeași gamă variată de opțiuni disponibile și pentru închiriere.

Cum achiziționez un imobil aflat în proprietatea BCR?

Pentru că nimănui nu îi place un proces complicat și greu de parcurs, am simplificat procedura și în câțiva pași simpli poți achiziționa imobilul dorit:

Cât plătesc?

TAXELE NOTARIALE AFERENTE
Tranzacției de vânzare-cumpărare

ZERO COMISION
de tranzacționare*

*Fiind vorba de un imobil aflat în proprietatea băncii, dacă ai fost consiliat de către un consultant imobiliar BCR, nu plătești comision de tranzacționare la finalizarea acesteia.