Portofoliul imobiliar BCR

Indiferent dacă vrei să cumperi sau să închiriezi un spațiu,
descoperă portofoliul de proprietăți BCR.

Portofoliul imobiliar BCR

Indiferent dacă vrei să cumperi sau să închiriezi un spațiu, descoperă portofoliul de proprietăți BCR.

Casa visurilor tale este aici

Ce poate fi mai entuziasmant decât să te muți în sfârșit la casa ta și să ai un colț de lume doar al tău?

Știm cât de greu poate fi să găsești ceva pe placul tău, tocmai de aceea îți punem la dispoziție proprietăți aflate în portofoliul nostru pe care te invităm să le descoperi.

Poate cauți un apartament cu o priveliște frumoasă, o casă la munte sau o vilă de vacanță la mare. Dar, poate ai nevoie de un spațiu comercial pentru firma ta sau de un spațiu de birouri dotat cu tot ce îi trebuie echipei tale. Ne-am gândit la toate din timp și ne-am populat portofoliul cu spații diverse, astfel încât ție să nu îți lipsească nimic.

Dacă nu vrei să cumperi ci doar să închiriezi, nu este nicio problemă. Avem aceeași gamă variată de opțiuni disponibile și pentru închiriere.

Cum achiziționez un imobil aflat în proprietatea BCR?

Pentru că nimănui nu îi place un proces complicat și greu de parcurs, am simplificat procedura și în câțiva pași simpli poți achiziționa imobilul dorit:

  1. Fie că ai identificat deja un imobil sau vrei să fii consiliat pentru a găsi oferta potrivită, accesează formularul de contact, sună la unul din numerele de telefon 0800.801.227 / +4021.407.42.00, sau trimite un e-mail la adresa DAM.Rezidential@bcr.ro și vei fi contactat de un consultant BCR
  2. Mergi la vizionări împreună cu un consultant imobiliar BCR pentru a vedea proprietățile care te interesează.
  3. Consultantul imobiliar îți va pune la dispoziție documentele imobilelor selectate de tine (documentație cadastrală, releveu etc.) și îți va oferi informații complete.
  4. Alege locuința dorită și demarează împreună cu reprezentatul băncii procesul de achiziție Te muți la casa ta imediat după încheierea tranzacției!

Cât plătesc?