Protejează-ti datele, fii vigilent la mesajele trimise în numele BCR de către persoane rău intenționate. Vezi mai multe detalii.

Unele lucruri nu pot astepta, ratele tale da

Pentru ca acum e mai important sa fii in siguranta, poti sa iti amani ratele la creditele BCR
Unele lucruri nu pot astepta, ratele tale da

Pentru ca acum e mai important sa fii in siguranta, poti sa iti amani ratele la creditele BCR

Stim că situația actuală ne afectează pe fiecare în parte și că în aceste momente, unele lucruri sunt mai importante decât altele. Dar știm și că împreună, prin responsabilitate și solidaritate, vom trece peste orice obstacol.
De asta, suntem alături de tine și daca esti afectat de aceasta situatie, iti prezentam varianta BCR de amanare la plata a ratelor cu 3 luni, cu prelungirea duratei creditului cu 3 luni si esalonarea sumelor datorate pe restul perioadei de creditare.

Cum se face amanarea:

  • Perioada creditelor se va prelungi cu trei luni, iar dobanda pentru cele trei luni amanate se va redistribui egal pe noua perioada ramasa.
  • Exceptie fac creditele Prima Casa, unde perioada creditului nu se va prelungi, conform conditiilor din legislatia Prima Casa. Dobanda se restribuie pe lunile ramase, fara prelungire
  • Orice alte comisioane (ex. de administrare sau prime de asigurare), daca este cazul, se vor achita integral in luna cand reiei plata ratelor pentru creditul respectiv.
  • Daca ai si asigurare, vei beneficia in continuare de protectia oferita de aceasta, dar vei achita primele acumulate in perioada de amanare in prima luna cand reiei si plata ratelor

Varianta actuala BCR de amanare a ratelor este disponibila pana pe 30.09.2020.

Criterii de eligibilitate pentru aplicarea pentru solutia BCR:

  • Sa nu ai intarzieri, la data cererii, la plata ratelor pentru creditele pentru care vrei sa amani ratele mai mari de 30 de zile.
  • Nu vei avea mai mult de 79 ani la data scadentei finale a creditului (prelungit cu perioada amanata)
  • Creditul este acordat inainte de 30 martie 2020
  • Sa nu beneficiezi in prezent de un tratament de restructurare sau suspendare a ratelor in temeiul OUG 37/ 2020
  • Sa nu fi aplicat deja pentru amanarea ratelor BCR

Daca detii la BCR un card de credit sau un descoperit de cont si nu ai avut intarzieri la plata, BCR a implementat deja amânarea obligației de plată la carduri de credit și overdraft cu 3 luni de zile. Dupa această perioadă, incepand cu 1 Iulie, veti relua plățile soldului (principal și dobânzi). Soluția implică faptul că dobânzile se calculează în perioada de amânare și vor fi scadente in luna a Iulie    .

Important
Perioada de aplicare pentru amanare pe solutia OUG nr.37/2020 s-a finalizat pe 15.06.2020. Solutia prezentata mai sus si pentru care  puteti aplica acum este independenta de OUG nr.37/2020.

Stiai ca iti poti amana rata in mai putin de 5 minute online prin George? Afla cum

Daca intampini probleme la logare, nu mai retii numele de utilizator George sau datele pentru activarea eToken, apeleaza serviciul Contact Center BCR la *2227 sau +4021.407.42.00.

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă