Smith&Smith

Trimiți bani din străinătate în România cât ai spune SMITH cu un serviciu dedicat nevoilor tale

  • Confidențialitate asigurată de bancă
  • Rețea extinsă de agenți Smith&Smith
  • Trimiți bani rapid și eficient din străinătate în România

Ce primesc?

SIGURANȚĂ ȘI OPERATIVITATE
Transferi RON, EUR și USD sigur și eficient spre România

CONFIDENȚIALITATE
Toate tranzacțiile sunt confidențiale

FLEXIBILITATE
Expeditorul poate fi chiar beneficiarul sumelor transferate, dacă deține un cont la BCR

ACCESIBILITATE
Rețea extinsă de agenți Smith&Smith în 88 de țări și la nivelul tuturor unităților BCR

Vreau să știu mai mult

Fie că ești client BCR sau doar ocazional, prin serviciul Smith&Smith asiguri transferul sumelor în RON, USD și EUR din străinătate spre România într-un mod sigur și confidențial.

Poți apela la serviciul Smith&Smith prin întreaga rețea de unități BCR. Mai mult, avem relații externe cu 88 de țări, ceea ce înseamnă că peste 5.000 de agenții îți stau la dispoziție!

Toate tranzacțiile sunt confidențiale și se desfășoară în siguranță iar beneficiarul primește suma transferată în 1-24 de ore de la expedierea din străinătate.

Cât plătesc?

ZERO COMISION
pentru deschiderea conturilor curente prin intermediul Smith&Smith de către expeditor

COMISION DE TRANSFER
calculat pe tranșe valorice plătit de expeditor

ZERO COMISION DE RETRAGERE
pentru beneficiar, deoarece acest cost este inclus în comisionul de transfer achitat de expeditor

Acte Necesare

  • Formular tip specific agentului încasator oferit de bancă
  • Act de identitate

Cum trimit o sumă de bani prin Smith&Smith?

1

Dacă beneficiarul sumei deține un cont deschis la BCR, tu, ca și expeditor, poți transfera banii din străinătate direct în contul acestuia. Te prezinți la orice agenție Smith&Smith cu actul de identitate, completezi formular tip oferit de bancă și comunici încasatorului numele titularului de cont, precum și codul IBAN al contului beneficiarului. Mai mult, poți depune sume de bani chiar în contul propriu, dacă ai un cont deschis la BCR.

2

În cazul în care beneficiarul transferului nu este client BCR sau nu dorește să primească suma transferată în cont, tu, în calitate de expeditor, trebuie să te prezinți unui agent Smith&Smith din străinătate cu un act de identitate și să precizezi numele și prenumele beneficiarului. Vei primi un cod unic de identificare pe baza căruia se efectuează tranzacția.

Cum primesc o sumă de bani prin Smith&Smith?

1

În cazul în care nu ai un cont la BCR, indifierent daca ești rezident sau nu, vei primi suma în RON, USD sau EUR în 1 – 24 ore de la expedierea din străinătate. Mergi în orice unitate BCR cu actul de identitate și ridici suma trimisă simplu și rapid.

2

În cazul în care nu ai un cont la BCR, indifierent daca ești rezident sau nu, vei primi suma în RON, USD sau EUR în 1 – 24 ore de la expedierea din străinătate. Mergi în orice unitate BCR cu actul de identitate și ridici suma trimisă simplu și rapid.

Te-ar mai putea ajuta și...