Contul BCR pentru adolescenți

Ai BCR City Card, ai experiențe instant! Plătește cu cardul și intri automat în tombola cu super premii:

  • Brățară FitBit
  • Aparat foto Polaroid
  • Bicicletă electrică Pegas

Promoția BCR City Card 1 bilet cumpărat + 1 gratuit a luat sfârșit. Îți mulțumim pentru participare și rămâi pe fază pentru că BCR îți pregătește alte surprise de care să te bucuri alături de prietenii tăi. 

Ce primesc?

ZERO COMISION
de administrare, retragere și interogare sold la ATM-urile BCR

ZERO COMISION
de reîncărcare cartelă la ATM

ZERO COMISION
la plățile cu cardul

Vreau să știu mai mult

Pachetul Xteen este special creat să te ajute atunci când ai nevoie de bani repede. Familia ta îți virează bani în cont, iar tu îi primești pe loc.

Mai mult, ai 0,20% bonus de dobândă la deschiderea unui plan de economii în lei 

Alegi cardul care îți place: BCR City Card sau cardul Visa Electron – ambele au un design simpatic și vin cu multe surprize atașate!

Pachetul îți oferă un cont curent în lei prin care poți gestiona diferite sume (burse, alocații, bani de buzunar) și un card de debit ce poate avea sau nu limită.

Te trimitem la film în fiecare MARȚI!

Cumperi un bilet în rețeaua Cinema City folosind cardul Xteen sau BCR City Card și îl primești GRATIS pe al doilea. Pentru a beneficia de biletul gratuit, prezintă la ghișeu legitimațiile de elevi valabile pentru anul în curs, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău de distracție.

  • Promoţia este valabilă în Rețeaua Cinema City doar pentru biletele 2D şi 3D și doar la biletele având tariful special pentru elevi.
  • Nu sunt incluse în promoţie biletele 4DX, VIP şi IMAX. Promoția nu este valabilă pentru biletele care sunt deja incluse în alte promoții.

Numărul total de bilete în această promoţie este de 9.000, așa că... grăbeşte-te!

 

Cât plătesc?

ZERO RON/lună 
cost de administrare

 

Pentru alte operațiuni şi servicii, consultă Tariful de taxe şi comisioane aplicabil persoanelor fizice.

Aplică acum pentru un pachet de cont curent BCR!

Lasă-ne câteva date despre tine și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

*Câmp obligatoriu

Te-ar mai putea interesa și

×
George
Primul banking inteligent
Descarcă