NOU! De toate în rate

De acum, prin cardurile de credit de la BCR ai acces la rate fără dobândă disponibile pentru orice cumpărătură efectuată oriunde în lume.

Fie că mergi la mall, în vacanță, îți faci un abonament la sală sau alegi ultimul model de smart TV, folosește cardurile de cumpărături de la BCR și ai „de toate în rate”.

Cumperi tot ce îți dorești și optezi pentru rambursarea cumpărăturilor în rate fără dobândă! În plus, ai flexibilitate: cumpărăturile de cel puțin 200 de lei sau echivalent pot fi rambursate în 3, 6 sau 12 rate, în funcție de valoarea acestora.

Cum transformi o tranzacție în rate?

Plătești cu cardul de credit

BCR îți trimite SMS imediat ce tranzacția este efectuată

Răspunzi la SMS cu referința tranzacției menționată în textul mesajului*

*cost SMS: conform tarifului aplicat de furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă

BCR transformă tranzacția în rate și o înregistrează în extras

Sunt eligibile pentru transferare în rate doar cumpărăturile efectuate în luna curentă tranzacțională.

Dacă nu ai primit SMS cu oferta de plată în rate, poți apela oricând serviciul Contact Center BCR la 0800.801.227, pentru a solicita detalii suplimentare sau pentru a transforma cumpărătura în rate.

Câte rate poți alege?

Numărul de rate depinde de valoarea cumpărăturii, dupa cum urmează:

Valoarea tranzacției tip cumpărătura în Lei (sau echiv.)

Nr. de rate lunare care pot fi activate prin SMS

Nr. de rate lunare care pot fi activate prin apel în Contact Center

între 200 și 999,99 lei

3

3

între 1000 și 1999,99 lei

6

3 sau 6

>=2000 lei

12

3 sau 6 sau 12

 

Costuri

  • 0% cost de activare plan de rate
  • 0% dobândă*
  • 0% cost anulare plan de rate

*Pentru suma utilizată din linia de credit și achitată în rate, nu se va calcula dobândă, dacă respecți condițiile de rambursare lunară a „Soldului nou”, așa cum este acesta evidențiat lunar, în extrasul de card de credit.

Cum verifici tranzacțiile transformate în rate?

Detaliile pentru fiecare cumpărătură transformată în rate sunt înregistrate în extrasul de cont lunar, astfel știi la ce rată ai ajuns și câte mai ai până la rambursarea totală a acestora.

Cum anulezi un plan de rate?

Un plan de rate poate fi anulat oricând, în orice unitate BCR sau apelând serviciul Contact Center BCR. Un plan de rate anulat nu va mai putea fi reactivat.

Suma rămasă de plată pentru cumpărăturile transferate în rate nu poate fi rambursată în avans decât prin renunțarea la planul de rate. În cazul în care depui contravaloarea acesteia în avans și nu soliciți anularea planurilor de rate, suma ramasă de plată pentru tranzacțiile transferate în rate nu va fi acoperită. Aceasta devine sold creditor sau va fi utilizată pentru acoperirea celorlalte tranzacții.

Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul programului