Campanii card de credit

Campanie BCR Mastercard

 

Ia-ți cardul de credit BCR Mastercard și la prima cumpărătură de minim 200 de lei poți câștiga unul dintre cele 3 pachete de vacanță în Austria + bani de buzunar.

Perioada promoției: 17 septembrie – 16 noiembrie 2018. Detalii în Regulament   

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 12.1% pentru un card de credit BCR cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rată incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 28% fixă; Valoarea ratei lunare: 464 RON; Valoare totală platibilă: 5.698 RON; Comision anual administrare card: 45 RON; Comision emitere card 20 RON, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată

Campanie Mastercard

Campanie Mastercard Petrom

Campanie Mastercard Dedeman

BCR experiențe de neuitat

 

Ia-ți cardul de credit BCR Mastercard, folosește-l la cumpărături de minim 200 de lei și poți câștiga un binemeritat weekend!

Perioada promotiei: 11 iunie – 17 august 2018. Detalii in Regulament.   

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 12.1% pentru un card de credit BCR cu o limita de credit de 5.367 RON, utilizata imediat si in intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru o plata in rate la comercianti cu 0% dobanda. Limita utilizata este rambursata in 12 rate lunare egale, rata incluzand rambursarea integrala a creditului si a costurilor aferente utilizarii acestuia. Rata anuala a dobanzii: 28% fixa; Valoarea ratei lunare: 464 RON; Valoare totala platibila: 5,698 RON; Comision anual administrare card: 45 RON; Comision emitere card 20 lei, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizata.

 

Campanie BCR Mastercard

BCR IKEA

 

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 6,25% pentru un card de credit BCR – IKEA cu o limită de credit de 5.367 RON, utilizată imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru o plată în rate la comercianți cu 0% dobândă. Limita utilizată este rambursată în 12 rate lunare egale, rata incluzând rambursarea integrală a creditului și a costurilor aferente utilizării acestuia. Rata anuală a dobânzii: 15% fixă; Valoarea ratei lunare: 454 RON; Valoare totală plătibilă: 5.542 RON; Comision anual administrare card: 30 RON; Comision emitere card 0 lei, Comision utilizare ATM pentru numerar: 3% din suma utilizată.

 

Campanie Premium Mastercard

Campanie Visa taxe & impozite

campanie visa

Campania "De toate în rate"

De toate in rate