Asigurare de bunuri și răspundere civilă

Protejează-ți bunurile și investițiile din casă! Alege o asigurare pentru bunurile din locuința ta și bucură-te de liniștea de acasă.

Asigurare de bunuri și răspundere civilă

Protejează-ți bunurile și investițiile din casă! Alege o asigurare pentru bunurile din locuința ta și bucură-te de liniștea de acasă.

Ce primesc?

Acoperire pentru furt
sau daune produse bunurilor din casă

Asistență tehnică
direct la domiciliu

Răspundere civilă
Acoperire pentru răspunderea civilă față de terți

Vreau să știu mai mult

Casa ta este locul în care uiți de toate grijile și te întorci mereu cu drag. Știm cât de important este pentru tine să îți asiguri un mediu liniștit și plăcut.

De aceea, îți propunem o asigurare care acoperă avariile ce pot apărea în cazul mobilierului sau electrocasnicelor. Mai mult, beneficiezi de asistență tehnică la domiciliu, dar și răspunderea civilă față de terți, cum ar fi vecinii. Vezi mai multe beneficii mai jos:

  • Ai inclus serviciul de asistență tehnică la domiciliu, adică reparații de urgență la tine acasă (în cazul avariilor accidentale la: instalații de apă, curent, gaz, centrală termică, geamuri, uși, acoperiș),  realizate de personal tehnic specializat, care va sosi pentru efectuarea reparațiilor în maxim 3 ore, dacă stai în București, sau în maxim 5 ore în alte localități din țară. Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.9669.
  • Ai acoperire și pentru răspunderea ta civilă pentru prejudicii produse terților (situațiile când, din vina ta, le provoci prejudicii vecinilor).
  • Sunt asigurate bunurile din locuință, precum: aparatura electronică și electrocasnică; mobilier, covoare, draperii, perdele; îmbrăcăminte, încălțăminte; alte obiecte casnice și obiecte decorative.
  • Plan de asigurare prestabilit, prin care tu alegi valoarea de înlocuire a bunurilor afectate, în limita sumei asigurate, respectiv al pachetului ales. Poți alege între 3 pachete de asigurare cu aceleași riscuri asigurate dar cu limite diferite. Vezi prețurile pachetelor aici.
  • Acoperire pentru daunele produse bunurilor tale prin furt, incendiu, explozie, carbonizare, sau daune produse de fenomene electrice (pene de curent) aparaturii electrice și electrocasnice.

Programează o vizită în sucursală

Ești interesat de o asigurare a bunurilor din locuință și vrei să afli mai multe detalii, condiții de asigurare sau costuri?
Te așteptăm la o discuție cu un expert BCR.