Activează BCR Alert

Acum nu mai e nevoie să verifici în fiecare oră dacă ți-au intrat banii

  • Poți activa 100% ONLINE din contul de Internet Banking
  • Ai alerte pe SMS sau e-mail despre tranzacțiile tale

BCR Alert Plus

E simplu să-ți activezi BCR Alert Plus chiar și online

  • Deschidere 100% ONLINE din contul tău de Internet Banking
  • Dacă nu ai Internet Banking de la BCR, pentru a solicita BCR Alert Plus, trebuie să completezi formularul de mai jos sau să ne faci o vizită în cea mai apropiată sucursală BCR.
  • Ai nevoie de un cont curent și un număr de telefon mobil din România

Bine de știut!

Poți activa BCR Alert pentru orice cont

Îți trimitem mesaje pentru tranzacțiile efectuate cu cardul de debit la ATM, sau la comercianţi, tranzacțiile efectuate din contul curent prin Click şi Alo 24 Banking BCR, prin Mobile Banking, prin Standing Order si prin Direct Debit precum și pentru alimentările de cont (cu excepția depunerilor la ghișeu).

Primești mesaje în momentul efectuării tranzacției, 24/7, cu excepţia mesajelor pentru creditarea contului, care descriu tranzacţii efectuate în intervalul orar 20:00 – 08:00 și se transmit în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Tranzacțiile pentru care primești SMS/e-mail trebuie să aibă o valoare minimă de 100 unitați monetare, cu excepția celor efectuate prin Direct Debit și Standing Order.

Poți alege transmiterea alertelor prin SMS sau e-mail, pentru fiecare tip de operațiune.

Costuri

Costul lunar de administrare a serviciului BCR Alert diferă în funcție de pachetul de cont curent ales sau de activarea lui ca serviciu independent.

Află mai multe detalii despre costuri aici.

Poate te interesează și