Aplicația eToken BCR

Vrei să efectuezi o tranzacție, dar de cele mai multe ori iți dai seama că nu ai Token-ul la tine? eToken BCR este aplicația de mobil cu care te poți autentifica și poți autoriza tranzacții oriunde și oricând, mult mai ușor!

  • Sigur și simplu
  • La îndemâna ta, oriunde și oricând

Cum instalezi eToken BCR?

Alege serviciile 24 Banking cu autentificare prin eToken BCR în oricare din unităţile noastre, iar apoi:

1

Activează aplicația

 

Completează datele primite de la noi:

✓ Seria token

✓ Codul de autorizare

✓ Codul de activare

2

Scanează-ți amprenta

 

Atât autentificarea în aplicație, cât și semnarea tranzacțiilor se realizează cu ajutorul amprentei tale. Ai ca variantă alternativă un cod PIN pe care îl poți seta chiar tu.

3

Felicitări! Poți folosi aplicația eToken BCR în maximă siguranță.

 

De acum, poți face tranzacții doar cu telefonul.

Cum folosești eToken BCR?

☼ Autentificarea în 24 Banking

Pentru autentificarea în serviciile 24 Banking, deschizi aplicația, apeși pe butonul “Login” și introduci codul PIN. Pe ecranul telefonului tău iți va apărea codul unic de autentificare (OTP - one time password).

 

☼ Autorizarea (semnarea) tranzacțiilor

Pentru semnarea (autorizarea) tranzacțiilor, deschizi aplicația eToken, apeși pe butonul “Semnatură” și completezi cele două informații necesare (care apar îngroșate pe ecran):

  • suma tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR, în format întreg, făra virgulă, exemplu: 563,00 se va scrie 56300
  • ultimele 4 cifre din IBAN-ul beneficiarului tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR(dacă acesta cuprinde și litere, se vor scrie doar ultimele 4 caractere numerice)

… apoi introduci codul PIN și obții codul de semnare.

Alternativ, pentru semnarea tranzacțiilor din Click 24 Banking, poți selecta din eToken opțiunea “Semnatură cod QR”. Aceasta iți permite scanarea codului QR afișat în ecranul Click 24 la semnarea plații pentru a obține automat detaliile necesare generării codului de semnatură. Trebuie doar să mai introduci codul PIN.

În Mobile Banking

Aplicația Touch 24 Banking este perfect integrată cu eToken, oferind o experiența directă și mult simplificată.

Atât pentru autentificarea în aplicație, cât și pentru semnarea tranzacțiior nu trebuie decat să apeși pe butonul aferent eToken din aplicația Touch 24 Banking în ecranul în care te afli, să introduci PIN-ul, iar de restul ne ocupăm noi.

Din motive de securitate aplicația eToken BCR nu funcționează pe telefoanele a căror protecție de superuser a fost înlăturată (telefoane jailbroken/rooted).

Această restricție are ca scop garantarea siguranței conturilor tale la realizarea tranzacțiilor prin Internet și Mobile Banking.

Poate te interesează și