eToken BCR

Vrei să efectuezi o tranzacție, dar de cele mai multe ori iți dai seama că nu ai Token-ul la tine? eToken BCR este aplicația de mobil cu care te poți autentifica și poți autoriza tranzacții oriunde și oricând, mult mai ușor!

  • Sigur
  • Simplu
  • La îndemâna ta, oriunde și oricând

Cum instalezi eToken BCR?

Alege varianta cu eToken BCR în oricare din sucursalele noastre.

2

Activezi aplicația

Completează datele personale primite de la noi

  • Seria token
  • Codul de autorizare
  • Codul de activare
3

Scanează-ți amprenta

Autentificarea în aplicație cât și semnarea tranzacțiilor se realizează cu ajutorul amprentei tale. Sau ai ca variantă alternativă un cod PIN pe care îl poți alege.

 

4

Felicitări! Poți folosi aplicația eToken BCR în maximă siguranță.

De acum, poți face tranzacții doar cu telefonul.

4

Gata! Poți folosi aplicația eToken BCR în siguranța.

De acum, poți face tranzacții absolut oricând și oriunde te afli, doar cu telefonul

Cum folosești eToken BCR?

☼ Autentificarea în 24 Banking

În Internet Banking

Pentru autentificarea în serviciile 24 Banking, deschizi aplicația, apeși pe butonul “Login” și introduci codul PIN. Pe ecranul telefonului tău iți va apărea codul unic de autentificare (OTP - one time password)

☼ Autorizarea (semnarea) tranzacțiilor

Pentru semnarea (autorizarea) tranzacțiilor, deschizi aplicația eToken, apeși pe butonul “Semnatură” și completezi cele două informații necesare (care apar îngroșate pe ecran):

  • suma tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR, în format întreg, făra virgulă, exemplu: 563,00 se va scrie 56300
  • ultimele 4 cifre din IBAN-ul beneficiarului tranzacției efectuate prin Click 24 Banking BCR(dacă acesta cuprinde și litere, se vor scrie doar ultimele 4 caractere numerice)

… apoi introduci codul PIN și obții codul de semnare.

Alternativ, pentru semnarea tranzacțiilor din Click 24 Banking, poți selecta din eToken opțiunea “Semnatură cod QR”. Aceasta iți permite scanarea codului QR afișat în ecranul Click 24 la semnarea plații pentru a obține automat detaliile necesare generării codului de semnatură. Trebuie doar să mai introduci codul PIN.

În Mobile Banking

Aplicația Touch 24 Banking este perfect integrată cu eToken, oferind o experiența directă și mult simplificată.

Atât pentru autentificarea în aplicație cât și pentru semnarea tranzacțiior nu trebuie decat să apeși pe butonul aferent eToken din aplicația Touch 24 în ecranul în care te afli, să introduci PIN-ul iar de restul ne ocupăm noi.

Mai mult...

Poate te interesează și

Dispozitivul Token

Dispozitivul Token Digipass te identifică ca utilizator și iți autorizeaza tranzacțiile pentru internet banking (Click 24 Banking) sau phone banking (Alo 24 Banking).

Mai multe detalii
Mobile Banking

Mobile Banking

Ia-ne cu tine oriunde ai fi şi nu vei mai depinde de ghişeu sau de calculator. În plus, toate tranzacțiile te costă cu până la 50% mai puțin decât la ghișeu, unele fiind chiar gratuite.

Mobile Banking
Mai multe detalii
Internet Banking

Internet Banking

Folosind Click 24 Banking, drumurile la bancă se pot opri acum în fața calculatorului tău de acasă sau de la birou, iar comisioanele plătite pentru tranzacții pot fi cu 50% mai mici.
Internet Banking
Află mai multe
BCR Alert

BCR Alert

Te-ai săturat să verifici in fiecare oră dacă ți-au intrat banii? Acum nu mai e nevoie, BCR Alert iți dă de sțire prin SMS sau pe e-mail ce operațiuni se efectueaza pe conturile tale, ca tu să stai linistit.
BCR Alert
Află mai multe