În fiecare săptămână vă propunem noi resurse de învățare cu ajutorul cărora rămânem în legătură cu voi. Sperăm să parcurgeți cu plăcere acest newsletter, cu idei incitante, sfaturi utile, articole și video-uri inspiraționale, despre cum să menținem o atitudine optimistă în vremuri provocatoare.

Academia de Learning: Obținerea rezultatelor prin puterea personală

Curs recomandat de Gabriel Năstase

Este evident că stă în puterea noastră să obținem rezultate adecvate așteptărilor proprii dacă avem încredere în noi și în forțele proprii. Dar deținem și o putere, poate nedectată încă, în a influența și a clădi încredere în jurul nostru. Și a clădi încredere e un mare privilegiu și atuu atunci când vrem să ne promovăm rezultatele muncii noastre sau ale celorlalți. Îți recomand acest curs prin care vei afla cum poți să îți consolidezi puterea personală prin influență și credibilitate, dar și cum asimilarea și practicarea principiilor de influențare îți vor șlefui și spori simțurile și abilitățile necesare pentru a deveni convingător.

Accesează acum https://bcr.iknowlms.com/ și începe cursul ales. Numele de utilizator este adresa ta de email@bcr.ro iar parola este marca ta de angajat (o găsești pe cartela de acces, sub poză, și pe HRApps). Dacă nu ai marca la îndemână, apasă “Am uitat parola” și vei primi un email pentru a-ți seta o parolă nouă.

Este bine să știi modalitatea în care îți vor fi prelucrate datele personale, iar informații poți regăsi aici.

Pentru mai multe detalii cu privire la exercitarea drepturilor, ne poți contacta la dpo@bcr.ro.

Dacă ai întrebări despre utilizarea platformei, ne poți scrie la LearningCloud@bcr.ro.