Inteligența financiară

Cum să iei decizii financiare inteligente și responsabile,
pentru ca bugetul tău să fie prietenos în fiecare lună.

Inteligența financiară

Cum să iei decizii financiare inteligente și responsabile, pentru ca bugetul tău să fie prietenos în fiecare lună.


Te gândești cum să îmbunătățești relația ta cu banii? A fi inteligent financiar este mai simplu decât crezi, cu educație și sprijin din partea noastră

La BCR credem că sănătatea ta financiară este cea mai importantă atunci când vorbim despre finanțele tale. Îți aducem resurse, sfaturi, informații utile și relevante, pentru ca tu să faci alegeri financiare inteligente.

Crezi ca este prea târziu? Stai liniștit, responsabilitatea financiară poate începe oricând, indiferent de vârstă!

 

Inteligența financiară începe cu 4 reguli simple

Testează-ți inteligența financiară!

Vrei să îți îndeplinești dorințele sau să îți investești banii? Crezi că ești un cheltuitor compulsiv și vrei să îți gestionezi mai bine bugetul? Fă testul de inteligență financiară și află cât de smart ești cu finanțele tale!

Cum se interpretează regulile pe TikTok:

Urmărește postările de mai jos pentru a vedea câteva abordări mai creative în a explica regulile de bază pentru alegeri financiare inteligente.

@alextrif #ad Intră în challenge și arată-mi în ce situații aplici #regula503020? Eu încep cu Pizzzaaaa🍕#Regula503020 ♬ Countless - Official Sound Studio
@serbanlorena #ad Fă un TikTok în care să-mi arăți cum aplici tu #Regula503020 ♬ Countless - Official Sound Studio

Pentru mai multe postări cu #Regula503020, vizitează pagina de TikTok.

Discută cu un expert financiar

Vrei să aflii mai multe despre achiziții, economii și investiții?

Lasă-ne câteva date despre tine și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

 Educația financiară continuă la
Școala de Bani

Aici găsești resursele de care ai nevoie pentru a-ți duce mai departe educația financiară. Creează un cont și poți urma gratuit cursuri, seminarii live, sau poți citi săptămânal articole utile.