George e ca tine.

George. Primul banking inteligent.

George e ca tine.

George. Primul banking inteligent.

Unii oameni sunt surprinși de viitor. Tu îl întâmpini cu încredere.

Dronele, realitatea virtuală și mașinile electrice l-au salutat pe George. E rândul tău să-l saluți pe George, primul banking inteligent cu personalitate. Personalitatea ta.

George e inteligent.

În doi timpi și trei clickuri, îți arată tot ce vrei să știi despre tranzacții, nume și date. Pentru că te cunoaște bine, te completează perfect: știe ce cauți după câteva apăsări de taste. Îți arată rezultatele simplu și direct, cu sigla comerciantului, ca să recunoști tranzacția dintr-o privire.

George e simplu.

Tu clipești, George plătește. Ordonat și intuitiv. Mai mult, George își aduce aminte tranzacții, IBAN-uri și numere de cont, ca să nu fii tu nevoit să o faci.

George e original.

E mai mult decât online banking, e primul modern banking cu personalitate. Te salută și te întâmpină prietenos, cu meniuri simple și intuitive. Analizează cheltuielile și te învață cum să economisești. Și învață în fiecare zi de la tine.

George e personal.

Îl poți personaliza așa cum dorești. Poți cumpăra servicii bancare suplimentare sau instala aplicații și extraopțiuni, direct din magazinul dedicat, unde vei găsi mereu ceva nou și util de instalat.

George e comunicativ.

George are un chat securizat prin care poți intra în contact direct cu echipa de asistență. În plus, George vine cu o funcție de printscreen a imaginii pe care vrei sa o trimiți. Dacă există o problemă, poți salva imaginea, poți adăuga comentarii și o poți trimite unui consultant.

George e sigur.

George nu face compromisuri cu siguranța banilor sau a datelor tale.

George e mobile.

Cel mai inteligent banking este și pe mobil. Descarcă-l pe George și ia-l mereu cu tine.

Conectează-te cu George

Conectează-te completând numele de utilizator primit de la bancă sau utilizându-l pe cel definit de tine drept "alias".
Dacă ești deja client de servicii digitale te poți autentifica folosind același nume de utilizator din aplicația Click/Touch 24 Banking