Setari autentificare

Din acest meniu ai posibilitatea sa:

  • Activezi optiunea de autentificare la Click si Alo 24Banking BCR cu user si parola (autentificarea simplificata). Imediat dupa activare vei primi prin SMS, pe numarul de telefon declarat, parola de acces. Parola o vei putea folosi alaturi de user sau alias, la logarea in Click 24 sau accesarea Alo 24, in loc de codurile token.
  • Schimbi numarul de telefon pe care se trimite parola
  • Resetezi parola – parola de acces la serviciu este valabila 90 zile, apoi trebuie reinnoita. Daca doresti schimbarea parolei, o poti face oricand din acest meniu, prin selectarea butonului “Reseteaza parola”. Vei primi imediat noua parola, cu care te vei putea loga la aplicatie.
  • Setezi / schimbi Alias-ul pentru numele de utilizator.

Alias-ul este un user name complementar numelui de utilizator existent. Alias-ul este unic si va fi de minim 6, maxim 30 – litere, cifre, underscore (_) si un punct(.); Alias-ul trebuie sa inceapa cu o litera.

Dupa setarea unui Alias, il poti folosi foarte simplu la logarea in Click 24 Banking, prin introducerea acestuia (un cuvant de exemplu) in loc de nume utilizator (format doar din cifre). Numele de utilizator rămâne în continuare valabil iar accesul la Click şi Alo 24 Banking BCR va fi posibil atât prin folosirea “Alias” împreună cu codul OTP generat de token, cât şi prin folosirea numelui de utilizator împreună cu codul OTP. Daca ai activata parola, ai si varianta de a accesa serviciul cu Alias si parola sau nume utilizator si parola.

Alias-ul il poti schimba oricand, tot din acest meniu, daca selectezi butonul “Schimba”.